Jedanaest ponosnih godina FK STAR Zemun

 

Pre jedanaest godina, tačnije 24. novembra 2006. godine u Zemunu je počeo sa radom fudbalski klub za decu pod nazivom FK STAR (ime aludira na decu kao buduće zvezde). Osnivači kluba, sada treneri u istom, Nenad Slijepčević i Miloš Mihajlović, započeli su rad sa decom predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta u balonu za mali fudbal koji se nalazi u sklopu Fudbalskog kluba Milutinca, gde su inače bili zaposleni kao treneri omladinaca, odnosno kadeta tog kluba.

FK STAR koncipirao je svoj rad sa decom na bazi rada škole fudbala, sa posebnom pažnjom na razvoj motoričkih sposobnosti kod dece, a osnovni ciljevi bili su njihovo druženje, lepo vaspitanje i socijalizacija, kako bi deca što lakše i brže zavolela bavljenje najpopularnijim ekipnim sportom na svetu – fudbalom.

FK STAR je jedan od nastarijih klubova malog fudbala za decu osnovan na prostorima Zemuna i okoline koji sa puno uspeha postoji i obučava buduće fudbalere, više od jedne decenije.

Klub danas broji 30 stalnih članova i nastoji da u budućnosti taj broj poveća i omogući svoj zainteresovanoj deci pravilan rast i razvoj uz druženje i zabavu.

Prvu deceniju smo uspešno ispratili, sećamo se svih bivših članova i trenra i ovom prilikom svima čestitamo i zahvaljujemo se na tome što postojimo. Da nije bilo njih, ne bi bio ni nas.

Jer volimo fudbal, FK STAR Zemun!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Call Now Button