Prolećni turnir GEM8 (20/05/2018)

Naša mlađa ekipa sastavljena od igrača rođenih 2010. god. i mlađih učestvovala je na „Prolećnom turniru GEM8“ i zauzela četvrto mesto.

Posle uvodnog poraza od ekipe Zvezdica, usledila je fantastična, borbena i disciplinovana igra protiv ekipe El Maestro iz Batajnice u kojoj je naša ekipa zabeležila vrednu pobedu koja im je omogućila uslovno rečeno „lakšeg protivnika“ u razigravanju za polufinale.

12

A u pomenutom razigravanju viđena je prava takmičarska, jednom rečju dramatična utakmica koja je protekla, razume se u duhu fer pleja. Sastali smo se sa našim dragim prijateljima iz FK Fair Play 06 i izvojevali važnu pobedu posle boljeg izvođenja penala. Pobeda je značila i plasman u polufinale.

U polufinalu, favorizovana ekipa FK Hatt Trick iz Beograda bila je bolja od naših momaka, koji zaslužuju sve pohvale za odnos prema treneru i igri protiv odmornijeg i tog dana kvalitetnijeg protivnika.

A šta tek reći o utakmici za 3. mesto. Drugi put na turniru sastale su se dve ekipe koje u simboliše zvezda: STAR vs Zvezdica (0:1). Ređale su se šanse i pred jednim i pred drugim golom, istakli su se golmani obe ekipe, a naša deca su pokazala da pažljivo slušaju trenere i brzo sazrevaju. Nismo uspeli da izborimo još jedne penale. Gol odluke postignut je u poslednjem trenutku utakmice, a preostalo vreme nije bilo dovoljno da se ugrozi protivnički gol i stigne do izjednačenja.

Treba istaći da je ovo prvo učešće naše ekipe na turniru ovog tipa, u kome su odigrali čak pet utakmica i zaista još jednom pokazali da im je fudbal važan i da ga vole.

Do novih turnira i nadmetanja, nastavljamo vredno da radimo i napredujemo.

Sportski pozdrav. Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button