Početak Lige FSB za pretpetliće (U10)

 

Ovog vikenda, 15. i 16. septembra počela je liga Fudbalskog saveza Beograda za pretpetliće (U10) koja se održava na terenima saveza Adi Ciganliji, a u kojoj učestvuje u naša najstarija ekipa.

Na početku, sada već druge sezone, naši igrači koji su godinu dana iskusniji i školovaniji ostvarili su prvu pobedu od nadamo se mnogih u tekućoj sezoni.

U ovom kolu, protivnik je bila ekipa ŠF Bravo iz Borče kojoj ovom prilikom čestitamo za feri korektno ponašanje svih njenih članova, trenera i igrača.

Tim je na prvom mestu: Mihajlović Miloš, trener; Stanković Nemanja, Ilić Andrija, Ranković Kosta, Marojević Janko, Soldatović Nikola, Milošević Slobodan, trener (stoje), Arsenić Luka, Alizoti Erik, Mihajlović Ognjen, Rajčević Novak, Božin Bogdan (donji red)

Više od rezultata, sve u klubu raduje igra naše ekipe koja je od prvog do poslednjeg trenutka igrala za taj uzrast veoma disciplinovano i sprovodila u delo dogovore ekipe sa trenerima i ono što se prethodne nedelje uvežbavalo na treninzima.

U susret novim utakmicama, izazovima i preprekama nastavljamo vredno da radimo i svakim danom napredujemo kao fudbaleri ali pre svega kao ljudi.

Roditelji + treneri + igrači + navijači = FK STAR PORODICA

Call Now Button