„Zvezdice“ velikog srca…

 

U Fudbalskom klubu STAR novi vikend doneo je nove zanimljivosti i nove lekcije lepog ponašanja i drugarstva.

Naime, jedno obično nedeljno pre podne u našoj školi fudbala… Trening naših najmlađih članova pojačanih novajlijama protekao je u dobroj atmosferi koja je ispraćena napornim i kvalitetnim radom.

Kada se trening približio kraju, dečaci vidno razočarani napuštaju teren zbog činjenice da nemaju više vremena da uživaju u omiljenoj igri. Da sve bude dobro po njih pobrinuli su se domaćini lige koji su nas pozvali da zamenimo ekipu koja tog vikenda nije mogla da odigra svoju utakmicu.

Osmeh i nestrpljenje (zbog odobravanja roditelja) na licima naših igrača bilo je lako vidljivo iako su svi kao jedan poželeli da igraju utakmicu i tako omoguće drugarima iz FK Institut da tog vikenda ipak imaju „protivnika“ i odigraju svoju zakazanu utakmicu.

Njihova želja za fudbalom i druženjem bila je veća od bilo čega, i u toj nameri niko i ništa nije moglo da ih spreči. Deco, hvala vam što ste lepo vaspitani, požrtvovani, drugari, što cenite jedni druge, što se volite.

Iskazujemo zahvalnost roditeljima na razumevanju, organizatoru lige na pozivu i našim sportskim prijateljima iz FK Institut na fer i korektnoj igri i lepom ponašanju svojih članova.

FUDBAL – sport za sve!

Call Now Button