FK STAR – Svi kao jedan!

 

Novo kolo lige Fudbalskog saveza Beograda donelo je nova uzbuđenja i nove avanture popularnih „zvezdica“.

Tog nedeljnog jutra svi smo, iako pospani, orni i raspoloženi krenuli put „beogradskog mora“ kako bismo odigrali drugo kolo pomenute lige za pretpetliće,

Da ovo ne bude baš obična utakmica za FK STAR pobrinuli su se organizatori takmičenja u triatlonu zbog čega je veći deo tog dela grada bio zatvoren za saobraćaj.

Oni koji su već bili na prilazu Adi Ciganliji morali su da pešače više kilometara kako bi stigli na igralište, jer nije bilo moguće prići terenu automobilima ni gradskim prevozom.

Druga grupa igrača i trenera bila je prinuđena da do terena dođe na nesvakidašnji način – čamcima preko Save! Želja za utakmicom bila je ogromna i tog jutra nas ništa nije moglo zaustaviti da dođemo do igrališta i zajedno sa ostalim drugarima se borimo za klub kome pripadamo. Nova avantura, pokazivanje pripadnosti ekipi i klubu, duh zajedništva samo su neke od osobina koje naši članovi poseduju i ne libe se da ih pokažu.

Iako nemamo običaj da to činimo, ovog puta ćemo spomenuti da smo svi na vreme stigli na utakmicu. Fantastična igra, neverovatna borbenost i požrtvovanje svih, rezultat očekivan – nova pobeda „zvezdica“!

Veliko bravo za sve, od igrača, preko roditelja do trenera. Fotografije sa utakmice i druženja posle iste možete pogledati OVDE.

Možda nismo najveći, ali smo veliki – MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button