Rame uz rame sa velikima…

Novo kolo Lige pretpetlića pod okriljem FSB-a donelo je i nova uzbuđenja i novu radost za naše dečake i naš klub.

U poslednjem kolu, pred našom ekipom najveći izazov, lokalni derbi protiv superligaša iz Gornje Varoši – FK Zemun!

Iako oslabljeni neigranjem nekoliko značajnih igrača, momci koji su u tom trenutku izašli na teren smogli su snage da se suprotstave renomiranom protivniku i zabeleže još jednu veliku pobedu: FK Zemun – FK STAR 1:3. Napominjemo da je ovo deveta pobeda naše ekipe u isto toliko odigranih mečeva u tek završenoj polusezoni, što na kraju rezultira prvim mestom u našoj grupi.

Na stranu i pobede i strelci, više od svega raduje dobra igra celog tima i napredak koji je iz dana u dana sve primetniji. Pregršt lepih akcija, lepi golovi, situacije koje se uvežbavaju na treninzima samo su neki od detalja koji su nas obradovali ove jeseni. 

Šampionski osmesi: Beli, Đuka, Kosta, Batrla, Lav, Sole (stoje), Švaba, Erik, Ogi, Andra, Neca (čuče. Nedostaju Bogdan i Nole

Svi u klubu smo uvereni da će dečaci nastaviti vredno da treniraju kako bi u budućnosti bili još bolji.

Sumiranjem utisaka na kraju ove polusezone možemo biti ponosni što su pred našim momcima poklekli vršnjaci iz FK Rad, Radnički Obrenovac, FK Zemun, Jedinstvo (Surčin), Kolubara (Lazarevac), ŠF Bravo,Trijumf i Nord Star.

Na samom kraju, želimo da se zahvalimo roditeljima, navijačima i svima koji su nas bodrili, podržavali i verovali u nas. Našim radom ćemo vas „naterati“ da podrška u budućnosti bude još veća…

Kada je ljubav snaga, tada je fudbal zabava – MI SMO STAR ZEMUN!  

Call Now Button