A šta može zima meni kad igra reprezentacija (?!)

Da li je u pitanju utakmica reprezentacije ili omiljenog kluba, prijateljska, kvalifikaciona ili derbi utakmica, mi ne propuštamo priliku da uživo ispratimo svoje idole i uživamo u njihovim potezima.

Ovog puta bili smo svedoci pobede A reprezentacije Srbije u susretu sa odgovarajućom selekcijom susedne države, Crne Gore.

„Klinci“ i njihovi pratioci su pažljivo pratili svaki pokret naših vedeta poput Matića, Tadića, Mitrovića i nesebično im pružali podršku po izuzetno hladnom i vetrovitom vremenu.

Na kraju, iako promrzli, zadovoljni smo napustili stadion zbog još jedne pobede naše reprezentacije na putu ka plasmanu u B diviziju Lige nacija, a kasnije i na Evropsko prvenstvo.

I kao što naslov kaže: A šta može zima meni?! U pitanju je utakmica reprezentacije, omiljeni sport, gledaću svog idola kako daje gol, kako pravi paradu, pevaću svoju himnu, aplaudiraću himni rivala…

Dragi naši navijači, ljubitelji magične igre na zelenom tepihu, vi znate zašto volimo ovaj sport. Težak je ali lep. Po suncu. Po kiši. Po vetru. Po snegu… Fudbal je bio, jeste i biće najvažnija sporedna stvar na svetu, a mi smo srećni što smo rođeni da ga volimo i da mu se nesebično dajemo, svako dana, sve jače.

Na putu do zvezda ništa nas neće zaustaviti, jer MI SMO STAR ZEMUN!!!

 

Call Now Button