Saradnja sa kineskom fudbalskom akademijom Henan Ying

Sa ciljem unapređenja rada našeg kluba u utorak, 20/11/2018. godine organizovali smo posetu predsednika kineske fudbalske akademije Henan Ying iz kineskog grada Jiyuan Henan.

Gospodin Ma Young se upoznao sa svim našim trenerima, sa planom i programom rada našeg kluba u razvoju igrača različitog uzrasta i prisustvovao našim treninzima u različitim uzrasnim kategorijama.

d

Po završetku treninga, naš gost je napustio klub prepun pozitivnih utisaka o radu trenera, ponašanju i fudbalskom kvalitetu dece, kao i o srdačnosti svih članova kluba na čelu sa roditeljima, sa kojima je uživao u prijatnim razgovorima.

Posebno nam imponuju pohvale na račun samog rada na terenu i kvalitetno organizovanih treninga, što nas motiviše da u budućnosti budemo još bolji u radu i razvoju mladih fudbalera, budućih „zvezda“, jer kao što kaže kineska poslovica: „Dečiji život je poput komada papira na koji svako ostavlja belešku“.

Fotografisanje sa našim igračima i trenerima kao i učešće u zajedničkom pozdravu na kraju treninga dovoljno govori o tome kakvi smo domaćini!

Posvećeni deci, jer njih pokreće ljubav prema fudbalu, a nas prema njima – MI SMO STAR ZEMUN!!!

Call Now Button