Iskustvo, znanje, ambicija – MI SMO TIM!

“Uspeh u trenerskom poslu zavisi od selekcije, pravilno donesenih odluka, sposobnosti da se vlada igračima, i sreće”.

Ser Alex Ferguson

Vole fudbal i deci su posvećeni: Slobodan Milošević, Predrag Pantić, Miloš Mihajlović, Nenad Slijepčević i Marko Milošević

Vole fudbal i deci su posvećeni: Slobodan Milošević, Predrag Pantić, Miloš Mihajlović, Nenad Slijepčević i Marko Milošević

Mi, u našem klubu znamo da talenat bez dobre škole ne može da izbije na površinu, i upravo iz tog razloga formirali smo tim trenera koji predstavlja spoj iskustva, znanja, mladosti i ambicije da se na decu prenese i za njih obezbedi samo najbolje.

U FK STAR treneri upravo tako i funkcionišu. Kao TIM. Kao jedno biće. Pored prenosa znanja, iskustva, veoma vodimo računa o komunikaciji na relaciji trener-trener, trener-igrač i trener-roditelj, a sve u cilju vaspitanja i fudbalskog obrazovanja naših članova.

Rad po planu i programu, dogovor i saradnja među trenerima nešto su čemu težimo od osnivanja, i taj trend se nastavio i zadržao do danas. Cilj i motiv su nam da po tome i u budućnosti budemo prepoznatljivi u našem poslu.

Mi znamo da je trener idol. Trener je pedagog. Trener je roditelj. Trener je učitelj. Trener je putokaz mladom sportisti, i zbog svega navedenog naši treneri teže kontinuiranom obrazovanju i usavršavanju prateći trendove modernog fudbala.

Draga deco, sadašnji i budući članovi FK STAR tu smo da opravdamo vaše poverenje, jer MI SMO TIM, MI SMO STAR ZEMUN!

 

Call Now Button