Humanitarna akcija je uspela – bravo i hvala!

Malo dobrote čoveka prema čoveku više vredi nego silna ljubav prema čovečanstvu. 

Malo je reći da smo prezadovoljni zbog onoga što smo učinili. Početkom decembra pokrenuli smo akciju sakupljanja pomoći Domu za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Zaista, ima divnih ljudi koji su prepoznali trenutak i svojim nesebičnim doprinosom pomogli onima kojima je i u trenutku kada im je najznačajnije i najpotrebnije.

DECO, RODITELJI – HVALA VAM! Svi koji su učestvovali u prikupljanju pomoći zaslužuju sve pohvale svoj rad, za velikodušnost i dobrotu. Roditelji, deco ne bismo uspeli bez vas. Još jednom veliko bravo za vas i hvala!

Mališani iz Zvečanske će u novu godinu ući bogatiji za dva velika prijatelja – Plesni klub Fly iz Borče i FK STAR iz Zemuna… Zajedničkom akcijom, prikupljeno je mnogo garderobe, igračaka, obuće i slatkiša i verujemo da ćemo ovim gestom izmamiti mnogo osmeha i usrećiti isto toliko mališana i omladine.

Nećemo stati! Nastavićemo i u budućnosti sa sličnim aktivnostima, a sve u cilju pomoći najugroženijim društvenim i socijalnim grupama.

Poseban pozdrav za ljubazne zaposlene u Zvečanskoj. Prijatelji srecna vam Nova godina i Božićni praznici, želimo vam puno sreće. Znajte da smo tu za vas. Uvek!

Naše malo nekome znači mnogo. FLY i STAR su ZAJEDNO JAČI!