Poseta kondicionog trenera našem klubu

Poznavanje telesnog rasta i razvoja dece, njihovih kognitivnih sposobnosti (osećanje, pažnja, pamćenje, mišlјenje), načina na koji oni grade svoje socijalne i emocionalne odnose sa drugarima, koja su njihova interesovanja, stavovi, osnovni problemi i dileme, kao i poznavanje osnovnih odlika njihovih motoričkih sposobnosti, treneru će omogućiti da svoj rad mnogo uspešnije prilagodi stvarnim mogućnostima dece.

U utorak, 05/03/2019. godine naš klub je posetio stručnjak za kondiciju i fizičku pripremu fudbalera i drugih sportista, kolega Miloš Lukić.

Družeći se i radeći sa našim dečacima i devojčicama kolega Miloš je uspeo da za kratko vreme zavredi pažnju i simpatije kako dece, tako i njihovih pratilaca – roditelja.

Kako klub vodi računa o pravilnom razvoju svojih članova, tako je i ovog puta osnovna ideja bila da deca kroz zabavu i igru nauče osnove koje se tiču pravilnog kretanja bez lopte, vodeći, pri tom računa o položaju ruku, nogu i ostalih delova tela, što se na kraju, uz pomoć stručnjaka i sprovelo u delo.

Sigurni smo da je „akcija“ u potpunosti uspela, o čemu svedoče osmesi naših igrača i zadovoljstvo na licima trenera i trudićemo se da u budućnosti organizujemo više ovakvih poseta, stručnjaka različitih profila i usmerenja.

Takođe, nastavićemo da primenjujemo trenažne metode kolege Lukića, trenera sa bogatim iskustvom u radu sa selekcijama različitog uzrasta, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Kao klub, želimo da iskažemo ogromnu zahvalnost kolegi Milošu, pre svega na nesebičnom doprinosu u razvoju naših igrača i naše škola fudbala, a onda i na krajnje profesionalnom odnosu i stručnom radu. Do skorog viđenja, pozdrav za trenera Miloša…

Kompletnu galeriju fotografija sa pomenutog treninga možete pogledati OVDE.

Plan, stručnost, posvećenost- MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button