MI SMO STAR ZEMUN u novom obliku

Da biste uspeli u poslu, budite smeli, budite drugačiji i budite prvi.

A. Marchant

U vremenu veoma brzog razvoja internet tehnologija, odlučili smo da i mi ravnopravno učestvujemo u razvoju brenda putem digitalnog marketinga. Sa ciljem da postanemo prepoznatljivi, da budemo inovativni i drugačiji kreirali smo za naše članove i prijatelje kluba nekoliko digitalnih fotografija, koje se mogu iskoristiti i na druge načine.

Osnovna ideja ovog poduhvata je razvoj osećaja pripadnosti naših članova prema klubu, kao i promocija kluba putem profila na društvenim mrežama koje naši članovi koriste.

Svako ko preuzme fotografije može ih objaviti na svom Instagram profilu i Facebook stranici i time skrenuti pažnju svojim pratiocima i prijateljima na klub, koji će biti prepoznatljiv po svom logotipu i već ustaljenoj paroli – MI SMO STAR ZEMUN!!!

U eri digitalne pismenosti mislili smo na korisnike računara, laptopova i tableta i kreirali wallpaper koji je prilagođen gorepomenutim uređajima. Dalje, klub će uskoro za sve zainteresovane članove izraditi poster u odgovarajućim dimenzijama, koji će krasiti sobe naših članova.

Da li ste dete ili ste odrasli, sigurni smo da posedujete „pametni“ mobilni telefon i omogućili smo vam da na pozadini svog telefona imate fotografiju kluba, opet u prilagođenoj veličini i obliku. Takođe, pozadinu za telefon možete iskoristiti za izradu maske za vaš uređaj.

Na kraju, ukrasite svoju sobu, radni sto, knjige ili sveske zvaničnom nalepnicom i u školi budite drugačiji i prepoznatljivi.

Fotografije u originalnim veličinama možete prezeti u nastavku članka i iskoristiti na jedan od opisanih načina ili sami biti maštoviti i kreativni.

Svega ovoga ne bi bilo bez naših sportskih prijatelja koji su se potrudili da još jednom zablistamo u punom sjaju. U to ime, zahvaljujemo se firmi Ultra Zone Design iz Beograda na sjajnoj kreaciji i profesionalnosti. Do naredne saradnje, srdačno ih pozdravljamo.

Mi smo Star Zemun pozadina za računare, laptopove i tablet uređaje
Nalepnica „Mi smo Star Zemun“
Pozadina „Mi smo Star Zemun!“ za mobilne telefone

Budi drugačiji. Budi svoj. Neka te zapamte – MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button