Red fudbala – red zabave… CRVENA JE BOJA LJUBAVI!

Proteklog vikenda odigrano je novo kolo Lige pretpetlića Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji. Pored najstarije ekipe, dečaka rođenih 2008. godine, po prvi put su na otvorene terene istrčali dečaci generacije 2011. i opravdali su epitet najborbenije ekipe u našem klubu.

Odigrali smo dobre utakmice sa vršnjacima iz ŠF Šarić, odnosno FK Grafičar i stekli novo iskustvo igranja na velikim i otvorenim terenima, gde nas ne ograničava ograda balona, već kao što i treba – gol aut i aut linija.

Generacija 2011. predvođena trenerom Markom. O njima će se tek pričati…
Generacija sačinjena od igrača 2008. uz pomoć mlađih drugara odigrala je odličnu utakmicu

Malo je reći da su se naši najmlađi sjajno snašli u novom ambijentu, o čemu svedoči fenomenalna igra i pet postignutih golova odličnoj ekipi Grafičara.

Stariji drugari su prikazali kvalitetnu partiju iako je ovog puta rezultat kada se broje golovi izostao. Međutim, broj tačnih dodavanja, broj duplih pasova, udaraca na gol i centaršuteva je svakako nešto što raduje trenere ove generacije. Kao potvrda dobre igre naše ekipe, uprkos porazu, stigla je pohvala čuvenog fudbalera i stručnjaka, Gospodina Zvonka Varge.

Po završetku utakmica, naši momci su u pratnji roditelja i trenera bili gosti na otvorenom štandu FK Crvena zvezda, gde su se fotografisali sa fudbalerima, dobili autograme i učlanili se u klub navijača Crvene zvezde. Sve u svemu, lepo smo se zabavili i zadovoljni i sa osmehom na licu napustili smo „beogradsko more“.

Koliko nam je bilo lepo, i kako smo se zabavljali, pogledajte na fotografijama koje slede.

Call Now Button