Imali smo goste: Čaušić i Kirovski među „zvezdicama“

Da bi se uspelo neophodna je disciplina. Redovnost, iskrenost i istrajnost će te dovesti do uspeha.

Blez Paskal

Čaušić i Kirovski bili su raspoloženi za sve zahteve naših mališana

Kada si veliki sportista, kada voliš decu, i kada si iznad svega čovek – sve je lakše. Tako je bilo i nama sa prijateljima koje smo ugostili u utorak, 23. aprila između dva treninga.

Na opšte oduševljenje igrača, ali i roditelja i trenera, naš klub posetili su naši sugrađani, naši Zemunci – Aleksandar Kirovski i Goran Čaušić. Bivši golman Crvene zvezde, Zemuna, Čukaričkog – Aleksandar Kirovski i bivši internacionalac, sada član aktuelnog srpskog šampiona – Goran Čaušić bili su gosti male škole fudbala, kojoj će pomoći da vremenom postane velika.

Gromoglasan aplauz prolomio se terenom kada je pomenuti dvojac prošao kroz špalir koji su činili igrači. Oni malo stariji nisu krili oduševljenje što će imati priliku da pričaju, fotografišu se i uzmu autogram od momaka koji su nosili, ili nose dres njihovog najdražeg kluba. Opet, bilo je i zbunjenih lica, sve u svemu, lekciju smo naučili – BEZ OBZIRA ZA KOGA NAVIJAŠ, SVOJE VOLI, DRUGE POŠTUJ. Tako mi vaspitavamo našu decu!

Dali smo reč gostima, da se predstave, da ispričaju nešto poučno klincima koji nisu skidali pogled sa njih i pomno su upijali svaku izgovorenu reč.

Prvi se obratio fudbaler „crveno-belih“: „Dobro veče svima, ja sam Goran Čaušić, fudbaler Crvene zvezde, želim pre svega sve da vas pozdravim i da vam kažem da imate lepu opremu, crveno belu – izmamio je osmeh svih prisutnih Čaušić i nastavio: Veoma je bitno da slušate svoje trenere, da pored toga što ste dobri na treninzima, morate biti dobri kod kuće i u školi. Želim vam svima puno uspeha – bio je kratak, ali jasan Čaušić.

Nadovezao se Kirovski: „Pozdrav svima, zovem se Aleksandar Kirovski, trenutno sam član jednog manjeg kluba, Budućnost iz Dobanovaca koji se trenutno takmiči u Prvoj ligi Srbije, a ranije sam nastupao za Zemun, Crvenu zvezdu i Čukarički. Neophodne je da budete redovni na treninzima i uporni u onome što radite i uspeh je zagarantovan. Nemam ja šta puno da vam kažem, svi ste vi pametni i znate da uspešan sportista mora biti i dobar đak. Želim vam da svi budete veliki i poznati fudbaleri, ali je najbitnije da budete dobra deca i dobri ljudi – upečatljivo je završio Kirovski

I jedan i drugi dobili su velike aplauze, a mališani nisu mogli da dočekaju da se fotografišu sa njima i dobiju autogram. O tome sa koliko radosti smo ispratili ovaj događaj, svedoče fotografije. Na kraju, kako to dolikuje, dragi gosti su dobili prigodne poklone i zahvalnice od našeg kluba.

FK STAR iskazuje ogromnu zahvalnost Goranu i Aleksandru na izdvojenom vremenu, ljubaznosti i druželjubivosti prilikom posete. Momci, znajte da ste učininili jednu veliku stvar koja našem malom kolektivu znači puno. Do nekog novog susreta srdačno vas, sportski pozdravljamo.

Ljubav prema fudbalu nas spaja – SVI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button