Liga FSB za pretpetliće – „Pokazali smo zube“ velikom Partizanu

Da bi postao veliki šampion, moraš da naučiš da gubiš.

Marko Nikolić, fudbalski trener

NIje uvek lako, ali je uvek lepo biti član STAR porodice. Porodica te uči da kroz život koračaš uzdignute glave; da ne kloneš u porazu, da ne uzletiš u pobedi; da znaš ko si i odakle dolaziš; da znaš koga predstavljaš. U tim i drugim stvarima crpimo energiju da svakog dana budemo bolji. Bolji ljudi. Bolji sportisti.

Kada znaš ko si i kada imaš šta da braniš i za šta da se boriš, ne libiš se da to i učiniš. Ako ti je dovoljno stalo. A nama je stalo. Da klub predstavimo u najboljem svetlu. Na terenu i van njega. Svi zajedno. Igrači, roditelji, treneri. Svi smo STAR Zemun i svi smo učestvovali u nadmetanju sa velikanom i nismo se obrukali. Naprotiv, „pokazali smo zube“ i odigrali odličnu utakmicu.

Vodila se žestoka borba pred oba gola, tog popodneva na terenima FSB na Adi Ciganliji. Na kraju, pružili smo ruku boljem: STAR – Partizan (0:2). Ovakva i slične utakmice poslužiće našim momcima da period sazrevanja učine zanimljivijim i da nauče od malih nogu da se bore za svoje mesto pod suncem.

Čestitke svima na izvanrednoj borbenosti i dobroj igri. U nekim narednima okršajima, nadamo se i na pobedi. Težićemo tome kroz dobar rad i posvećenost.

MI SMO TIM – MI SMO STAR ZEMUN!

Ako voliš, daj sve od sebe: Sole (golman), Beli, Đuka, Nole, Eka, Kosta, Neca, Andra, Ogi, Švaba, Bogdan, Miloš i Sloba (treneri)
Uvek samo podrška: Hvala roditeljima i najbližima što su uvek uz nas
Call Now Button