MI NE ZNAMO ZA STRAH – budućnost kluba je svetla!

„…ko ne zna za strah, taj ide napred.“ – reči su slavnog srpskog vojskovođe Živojina Mišića.

Prenećemo ove reči i na našu najmlađu selekciju. Dečake i devojčice rođene 2011. i kasnije. Dragi čitaoci, sa ponosom vam predstavljamo male zaljubljenike u fudbal, najkraće rečeno – BUDUĆNOST FK STAR!

Mnogi od njih još uvek ne znaju ni sva slova, možda ne znaju da pišu, čitaju, sabiraju i oduzimaju, ali jedno itekako dobro znaju – znaju kako se fudbal igra iz ljubavi. To nam svakog dana demonstriraju, mameći nam osmehe na lica i izazivajući lavinu emocija.

Iako najmlađi, na treninzima su poslušni, redovni i vredni. Svakodnevno upijaju sve reči roditelja i trenera i iz dana u dan napreduju – pojedinačno i ekipno. Slave golove grleći se, bore se jedan za drugog, vole se na terenu i van njega, uživaju u fudbalu i drugarstvu.

Bez obzira što su još uvek mali, već sada su primer starijim drugarima iz kluba i svi imamo obavezu da se ugledamo na njihovo iskreno drugarstvo i ljubav.

„Oni su razlog mog bavljenja ovim poslom. Kada sam pomislio da ne mogu fudbal voleti više, pojavili su se oni i razuverili me. Beskrajno sam im zahvalan za svaki zajednički trenutak, za sve zajedničke osmehe i suze. Nadam se da će ih biti još mnogo i da će naše druženje trajati dugo. Zadovoljstvo je raditi sa njima, naučili su me mnogim stvarima.“ – rekao je u jednom dahu njihov trener Marko.

Draga deco, hvala vam i znajte da smo ponosni na vas u svakom trenutku. Roditelji, hvala vam što nam pružate podršku i kada pobeđujemo i kada gubimo; hvala vam što verujete u nas i to što radimo; hvala vam što verujete u svoju decu, uzvratićemo vam. Zajedno. Jer je to ono što želimo – ZAJEDNIŠTVO!

Zajedništvom do uspeha- MI SMO STAR ZEMUN!

Zajedno mogu sve: trener Marko, Kačar, Hana, Andra, Adi, Miki, Vuk, Bundalo, Mare, Đole. Ne zaboravljamo ni drugare koji nam nedostaju. Deo ove generacije su i Antara, Voja, Bogdan, Vukašin…
Call Now Button