Saradnja sa vrtićem „Ivin vozić“ iz Zemuna

Poštovani roditelji,

„Ivin vozić“ se nalazi u Zemunu, u ulici Pregrevica 155a i očekuje sa radošću vaše mališane. Dozvolite nam da povedemo brigu o njima. Kroz igru i učenje, svako dana provodimo vreme, družeći se i zajedno sa vama učestvujemo u njihovom odrastanju. Neka im svaki dan bude radostan, jer tako ćemo jedino znati da smo na pravom putu da učinimo pravu stvar za njih i njihov razvoj.

Predškolska ustanova „Ivin vozić“ Vaše mališane poziva:

  • da odrastaju u prostoru prijatnog ambijenta sa dvorištem;
  • da budete deo tima od poverenja, koji će razvijati sve potencijale, sposobnosti i interesovanja Vaše dece;
  • da se učestvuju u sportskim aktivnostima sa razvojem motoričko-koordinacijskih sposobnosti;
  • na učenje engleskog jezika, kreativnih i muzičkih aktivnosti.

Mi smo novootvorena predškolska ustanova, verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja sa subvencijama grada. Dođite da se provozamo Ivinim vozićem kroz carstvo detinjstva svakim danom od 07:00 do 17:30 časova!

Pored osnovnih potreba mališana, „Ivin vozić“ nudi rad na razvijanju motoričko-koordinacijskih sposobnosti uz visoko obrazovane kadrove. „Ivin vozić“ poseduje dvorište gde će mališani uživati u dnevnim aktivnostima. Prostor u kojem će boraviti Vaša deca je opremljen i modifikovan za sve njihove potrebe. Prijatnog ambijenta uz osoblje koje će najbolje brinuti o njima. Razvijamo tim u kojem ćete i Vi moći da učestvujete. Nudimo poverenje i mogućnost da ga prihvatite.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 064/23-65-440 i 064/43-07-522 ili putem mejla na adresu ivinvozic@gmail.com. Takođe pratite nas na društvenim mrežama, Facebook-u i Instagram-u.

Dođite da se provozamo Ivinim vozićem kroz carstvo detinjstva!

Call Now Button