Nenad Slijepčević je novi trener kineske akademije fudbala Henan Ying!

Tamo gde je pred kraj prethodne godine stao, ovog proleća je nastavio. Sa velikim ponosom obaveštavamo sve prijatelje kluba i sve koji su uključeni u njegov rad, da je naš najiskusniji trener Nenad Slijepčević, fudbalskom svetu poznatiji kao Neša (za prijatelje i Šone) postao član akademije fudbala u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu – Henan Ying!

Ispratili smo sa velikim zadovoljstvom, ali u isto vreme i osećajem tuge, našeg Nešu na rad u pečalbu. Poruka za fudbalske prijatelje iz Kine je da su dobili priliku da rade sa vrhunskim čovekom i trenerom i želimo im da svi zajedno uživaju u radu i druženju sa Nenadom.

U kratkom telefonskom razgovoru između dva treninga dobili javio nam se Nenad:

Stigao sam u Henan. Prilikom prethodne posete upoznao sam grad i ljude, tako će mi sada biti mnogo lakše da se navinkem na život i navike u zemlji mojih domaćina. Svestan sam šta me ovde čeka. Zato sam i došao. Biće potrebno dosta napora i rada, ali ja sam u potpunosti spreman da se akademiji Henan Ying posvetim maksimalno.

Na kratko je zastao Neša, pa nastavio:

Iskoristio bih priliku da pozdravim sve moje prijatelje u Srbiji koji su mi pružili podršku kada sam se odlučio da napravim novi iskorak u karijeri i prihvatim ovaj izazov. Takođe, zahvalio bih se domaćinima i kolegama iz Henana na ukazanoj šansi. Daću sve od sebe da opravdam poverenje. – jasan je Nenad.

U cilju uspostavljanja dobrih odnosa i razvoja prijateljstva u budućnosti, nadamo se da ćemo imati priliku da kolege iz Henan fudbalske akademije ugostimo u našoj zemlji i našem gradu, da zajedno treniramo sa njima, da igramo utakmice i turnire i pokažemo kakvi smo domaćini.

Za kraj, čuli smo od Neše lepe vesti:

Starovci, budite vredni i spremajte se za posetu Kini. Poziv na turnir je uvek aktuelan. Kao što sam prošlog puta rekao, potrebno je da se ispune određeni uslovi, ali nadamo se pozitivnom ishodu. Biće to nezaboravno iskustvo za sve učesnike iz Fudbalskog kluba STAR – obradovao nas je Nenad .

Kolega, Prijatelju, Šefe naš… Želimo ti sve najbolje u karijeri, puno rada i puno uspeha. Verujemo u tebe, jer MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button