Spaja nas više od fudbala – FK STAR JE PORODICA

Porodica nije najvažnija stvar na svetu. Porodica je sve.

Važno je da osetiš podršku u svakom trenutku – i kada je dobro i kada ne ide. Jer kad znaš da oko sebe imaš drage osobe koje te uvek podržavaju, doći će vreme kada će da krene, kada će biti bolje. Tada ti preostaje da u ime zahvalnosti prema onima koji su te podržavali radiš i trudiš se još više.

Zbog onih koji ti ne daju da sagneš glavu kada izgubiš; zbog onih koji te neumorno bodre i podržavaju; zbog onih koji daju sve od sebe da imaš ono što ti je potrebno za sreću; zbog roditelja; zbog brata, sestre; zbog drugara; zbog trenera, moraš da znaš čega si deo – DEO SI FK STAR PORODICE.

Stoga, dragi roditelji, igrači, braćo, sestre, prijatelji, treneri, trudite se da temelj naših uspeha bude PORODICA. Neka nas ljubav prema fudbalu, ljubav prema deci obavezuje da moramo biti tu jedni za druge kao što je to do sada i bio slučaj.

Do sada ste podržavali ne samo svoje dete, već i sve ostale članove kluba, i igrače starijih i mlađih selekcija od selekcije Vašeg deteta, nadamo se da će još bolje biti u budućnosti, jer ta deca ništa manje i ne zaslužuju.

MI SMO PORODICA – MI SMO STAR ZEMUN!

Nije uvek lako, ali je uvek lepo: roditelji i igrači posle jedne od utakmica
Oni osećaju podršku i uzvraćaju ponašanjem na terenu i van njega: Marjan, Đuka, Milanče, Antara, Mare, Đoša, Peđa, Lenka, Voja (opravdano odsutan)

Call Now Button