POJAČANJE U TRENERSKOM TIMU – Predrag Simić je novi član FK STAR

Kako je jedna od vizija kluba podmlađivanje i ulaganje u trenerski kadar, iz pomenutih razloga smo se i odlučili da damo šansu i angažujemo još jednog mladog stručnjaka, koji će svojim znanjem i radom unaprediti svoj ali i razvoj našeg kluba.

Reč je o Predragu Simiću, momku koji sa svojih dvadesetšest godina života ima bogato iskustvo igranja velikog fudbala u klubovima poput FK Jedinstvo Putevi, FK Sloboda Užice, GP Zlatibor i Zmaj 1953 iz Zemuna.

Pored igranja velikog, Predrag je aktivan futsal igrač i vlasnik „C“ futsal licence i bivši trener seniora KMF Intelektualac iz Beograda. Takođe, dugogodišnji je fudbalski sudija na terenima Srpske lige Zapad.

Sa dolaskom popularnog „Simketa“ proširen je spisak mladih i obrazovanih trenera našeg kluba, s obzirom da je Predrag svršeni student Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu, sa akademskim zvanjem Master inženjera agroekonomije. Raduje nas što je deo našeg kolektiva postao pre svega dobar čovek, koji želi da ulaže u svoj razvoj i obrazovanje.

Prilikom predstavljanja svojim novim učenicima, Simić je bio rečit: Velika mi je čast što sam na poziv svojih prijatelja dobio priliku da ispunim jedan od svojih snova i budem dečiji fudbalski trener. Deco verujte u svoje snove i znajte – ponekad nije važno biti vrhunski sportista, već biti dobar i zdrav čovek, a vama će bavljenje fudbalom to omogućiti. Jedva čekam da svoje znanje prenesem na vas i nadam se da ćemo se lepo družiti u budućnosti“ – nagrada je stigla u vidu gromoglasnog aplauza.

Zahvaljujemo se kolegi Predragu što je prihvatio naš poziv, i svi u klubu mu želimo dobrodošlicu i verujemo da je ovo početak lepe saradnje i nastavak već dugog prijateljstva.

Dobro nam došao, Simke – MI SMO STAR ZEMUN!

Novi izazov u životu i karijeri: Simke posle prvog održanog treninga u našem klubu.
Call Now Button