U susret „Manceu“ – FK STAR i ove godine na dečijem fudblaskom festivalu

„Na kolenima klizi po travi, podiže ruke, golove slavi…“

I ove godine uzećemo učešće na jednom od najvećih fudbalskih turnira za decu do 12 godina, koji se održava na terenima SC Partizan-Teleoptik, a u okviru Dečijeg fudbalskog festivala – DRAGAN MANCE CUP-u 2019.

Uvek se rado odazivamo našim prijateljima iz organizacionog odbora turnira „Dragan Mance Cup“, i ove godine gostujemo po treći put, a po prvi put sa dve selekcije.

Odlučili smo se da, ovog puta, naš klub predstavljaju dečaci i devojčice rođeni 2008. i mlađi u kategoriji U11, kao i odabrana ekipa iz kategorije U8 (2011. i mlađi).

Cilj našeg učešća je pre svega dobra zabava svih naših učesnika, dece, roditelja, trenera i velika nam je čast što imamo priliku da budemo deo jednog ovakvog spektakla koji nosi ime nikad zaboravljene legende jugoslovenskog fudbala, Dragana Mancea.

Kao klub, nadamo se da ćemo dogodine učestvovati sa svim selekcijama koje su zastupljene na turniru. Naše učešće smatramo svojevrsnom prilikom za zbližavanje dece, druženje i upoznavanje novih drugara kako svoje tako i druge nacionalnosti i vere, i u tom smeru ćemo vaspitavati našu decu. Svaki povoljan „rezultat“ ostvaren na terenu shvatićemo kao motiv za još bolji i naporniji rad u budućnosti, ukoliko izostane, nećemo napustiti teren pognute glave. Naprotiv, pružićemo ruku svakom ko na terenu pokaže da je bolji, a nas će nositi želja za zabavom i ljubav prema fudbalu. Jer to smo mi. Zaljubljenici u fudbal i ljudi koji se raduju svakom trenutku provedenom sa loptom. Kratko i jasno – MI SMO STAR ZEMUN!!!

Puno sreće u organizaciji turnira želimo svima koji se iz godine u godinu trude da deci i roditeljima boravak učine što lepšim i prijatnijim, pre svega gospodinu Milanu Čabriću, bratu i sinovcu legende, Goranu i Draganu Manceu. Vidimo se, sportski prijatelji!

…on sam juriša, sam stvara šanse, reci mi ko to? Naš Dragan Mance!

Prvo učešće, 2017 godine: Zadovoljna lica svih učesnika našeg kluba
Dragan Mance Cup 2017: Proslava posle prolaska u 1/4 finala na duel sa FK Vojvodina Novi Sad
Drugo učešće: Poslednje instrukcije i motivacioni govor pred početak utakmice
Call Now Button