DRAGAN MANCE CUP 2019 – „Starovci“ i ove godine deo spektakla

Skoro dve stotine ekipa u pet različitih kategorija, na hiljade dečaka i devojčica, više stotina utakmica, nekoliko hiljada posetilaca okupilo je jedno ime. Kratko i jasno – DRAGAN MANCE

Kao što ste mogli da pročitate u najavi učešća na Dragan Mance Cup-u 2019, u kome smo pisali o značaju ovog fudbalskog spektakla za razvoj dece, sa ponosom možemo reći da smo bili u pravu. Bravo za „Dečiji fudbalski festival“, bravo za organizatore turnira i jedno veliko bravo i hvala gospodi Milanu Čabriću i Goranu Manceu kao i svima koji su učestvovali u realizaciji ovog poduhvata.

Fudbalski klub STAR Zemun, ponosan je na činjenicu da je učesnik turnira Dragan Mance Cup, od njegovog osnivanja, kao i na ovogodišnje učešće. Bez obzira što na terenu nismo imali značajnih „rezultata“, naši ciljevi su ispunjeni i svi predstavnici našeg kluba su zadovoljni i srećni – tradicionalno smo zajedno uživali u sladoledu po završetku učešća.

Ove godine, po prvi put, učestvovali smo sa dve selekcije, odnosno sa igračima U8 (2011. godište) i U11 (2008.) u za nas teškim grupama sa ozbiljnim klubovima i školama fudbala.

Trudili smo se da naše takmičenje protekne u duhu fair play-a, da sklapamo nova poznanstva i kontakte, da razvijamo prijateljstva, da se radujemo svakom datom i da se podržavamo posle svakog primljenog gola. Svakom našem članu čestitamo na predstavljanju kluba onako kako dolikuje našim igračima – posvećeno, vaspitano, borbeno i jedinstveno.

Sportske pozdrave šaljemo svim ekipama sa kojima smo „odmerili snage“. Bilo je ovo jedno nezaboravno iskustvo za sve. Pozdrav Apolonu (Kraljevo), Savacijumu (Šabac), FC GAK Gratz, FK Tango (Istočno Sarajevo), Dinamo (Pančevo) i svima ostalima koji su nam pomogli da uživamo u drugarstvu i fudbalu.

Da ne zaboravimo – RODITELJI, navijači, prijatelji, HVALA VAM NA PODRŠCI u svakom, naročito u teškim trenucima kako na turniru, tako i tokom cele sezone. Vi ste nam bili snaga, vetar u leđa i bez vas nijedan naš uspeh ne bi bio moguć. Imate naše obećanje da ćemo vas „naterati“ na još veću podršku naredne sezone. Još jednom, hvala svima. Uživajte u fotografijama…

Nikad poraz, uvek lekcija – MI SMO STAR ZEMUN!!!

Naša najbolja igra i utakmica na turniru protiv drugara iz austrijskog GAK Gratz
„STAROVCI“ i divni ljudi i sportski radnici iz Istočnog Sarajeva: ŠF TANGO
SLIKA VREDI HILJADU REČI: Zbog ovoga se bavimo fudbalom!!!
Pančevci uspešniji: Pružili smo ruku i čestitali drugarima iz FK Dinamo
Nismo mogli da pružimo veći otpor šampionu: Apolon Kraljevo, osvajač turnira u kategoriji U11 i naši momci posle utakmice
Call Now Button