Sponzorski pul jači za kompaniju SOCCER. Hvala za opremu.

VAŽNA NAPOMENA: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.  (18+)

Kao klub i sredina koja ume da ceni trud i pomoć kompanija i pojedinaca, zahvaljujemo se kompaniji PHUKET d.o.o u okviru koje funkcioniše i kompanija SOCCER, na sportskoj opremi koja je predmet donacije pomenutih kompanija.

Zahvaljujući razumevanju i društvenoj odgovornosti SOCCER-a i ljubaznosti njihovih zaposlenih, od ovog leta naš klub poseduje još jednu garnituru majica za trening, ovog puta u beloj boji. Lepa i kvalitetna štampa učinila je da na letnjem kampu u Krupnju u novim majicama izgledamo jedinstveno, lepo, uredno.

Majice koje smo dobili, iskoristili smo za trenirnanje na letnjem kampu naše škole fudbala, ali i kao navijački rekvizit. Pojedini roditelji čija su deca članovi našeg kluba, dobili su majice koje su i koe će u budućnosti koristiti za navijanje na utakmicama i turnirima, kako bismo bili prepoznatljivi i originalni.

Sve gorenavedeno ne bi bilo moguće bez gospođice Sanje Milović, marketing menadžera kompanije SOCCER BET kojoj se ovom prilikom posebno zahvaljujemo i pozdravljamo je, sa željom i nadom za nastavak duge i uspešne saradnje.

Volimo da izgledamo lepo. Hvala što nam pomažete u tome – MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button