Tokom jula smo na raspustu, nastavljamo da treniramo u avgustu!

Deca nisu profesionalni igrači! Deca imaju pravo da ne budu profesionalni igrači! Deca treba da sa osmehom dođu i odu sa igrališta!

Posle duge i naporne sezone, u kojoj su igrači i treneri branili boje kluba na više frontova, u raznim ligama i na turnirima – došlo je vreme za zasluženi predah.

U skladu sa tim obaveštavamo članove kluba, prijatelje i buduće polaznike naše škole fudbala da smo tokom jula meseca na LETNJEM RASPUSTU i da sa treninzima nastavljamo u avgustu!

Treninge ćemo tokom avgusta meseca održavati na otvorenom terenu FK Milutinac u Zemunu (ul. Nade Dimić 5-7), dva puta nedeljno, odnosno UTORKOM i ČETVRTKOM od 19,00 časova.

U avgustu mesecu se ne igraju utakmice u ligama, moguće je odigrati „prijateljsku“ utakmicu u zavisnosti od broja prisutnih igrača na treninzima.

Od septembra se selimo u „našu kuću“, balon SC GEM8 u Zelengorskoj ulici u Zemunu i od naredne sezone svi naši članovi, u svim slekecijama imaće tri treninga nedeljno, o čemu će svi članovi biti blagovremeno obavešteni.

Fudbal je zabava – MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button