FK STAR seniori – formirana futsal ekipa našeg kluba

Prijateljstvo se ne bira, ono biva ko zna zbog čega, kao ljubav.

Meša Selimović

Nedavno je na terenima RK Zemun, na popularnom igralištu „Kod toplane“, održan još jedan memorijalni turnir „Nemanja Ljubičić Švaba“, na kom smo i mi imali naše predstavnike.

S obzirom da je turnir organizovan u kategoriji seniora, možda će vam čudno zvučati kada čujete da se jedna od ekipa zvala FK STAR ZEMUN (?!). I nama je bilo čudno. Naime, članovi ekipe su bili prijatelji i drugari, bivši igrači naših trenera, ali i sami treneri (Simke dao jedan gol), čija je želja bila da ekipa nosi naziv našeg kluba.

Ponosni smo što imamo ovakve prijatelje, kumove, drugare, trenere, koji su prepoznali naš entuzijazam i trud da u radu sa decom pravimo „zdravu“ sportsku priču u kojoj svi uživaju i raduju se.

Hvala inicijatoru formiranja ekipe Igoru Starčeviću, i svima koji su bili deo ekipe i nosili majice sa našim grbom i imenom našeg kluba. Ekipa čiji su članovi bili, Dača, Buki, Ilke, Vukoja, Simke, Nemac, Stef, Mlađa, Tuksa, Ćela, Šiška, Coa (klasični zemunski nadimci) završila je svoje takmičenje u 1/4 finala pomenutog turnira i hvala im na zalaganju i dostojnom reprezentovanju našeg kluba. Nadamo se da će u budućnosti ekipa učestvovati i na ostalim turnirima.

Ne možemo a da ne spomenemo naše prijatelje i sponzore iz kompanije SOCCER Bet, koja je i ovog puta bila voljna da nam pomogne u donaciji sportske opreme i nastavi sa nama saradnju koja će pomoći razvoju naše škole fudbala. Posebna zahvalnost i pozdrav za gospođu Sanju Milović, direktora marketinga SOCCER-a, sa kojom naš marketing tim ima izuzetnu saradnju i komunikaciju.

Do novih turnira, pozdrav za sve prijatelje – MI SMO PORODICA. MI SMO PRIJATELJI. MI SMO STAR ZEMUN!

FK STAR Zemun SENIORI: Gaga (Lakijeva mama), Đora, Dača, Buki, Ćela, Sloba (gornji red); Vukoja, Laki, Šiška (Lakijev tata), Tuksa, Ilke

VAŽNA NAPOMENA: Zakon o igrama na sreću Republike Srbije maloletnim licima ne dozvoljava učestvovanje u igrama na sreću.  (18+)

Call Now Button