Pola čovek – pola trofej! | Neša osvaja Kinu


Čovek koji može pobediti druge – jak je; čovek koji pobedi sebe – svemoćan je.

Kineska poslovica


Dobar glas daleko se čuje, doseže i najudaljenije granice, pomera ih. Jedan takav stiže nam iz kineske provincije Henan, u kojoj jedan Srbin demonstrira sve svoje znanje i fudbalsko umeće, prožeto ljudskim kvalitetima.

Od našeg Neše, stigle su nam sjajne vesti. Tamo gde je stao u Srbiji (osvojeno 1. mesto sa seniorima FK 011 i plasman u viši rang, prim. aut.), nastavio je u Kini. Otuda i novi nadimak za našeg trenera Nenada Slijepčevića Nešu – POLA ČOVEK-POLA TROFEJ!

Fotografije u nastavku svedoče o velikom uspehu ženske ekipe akademije Henan Ying, koje su pod Nešinom komandom osvojile prvo mesto na gradskom fudbalskom takmičenju, plasiravši se na sledeći nivo takmičenja. Ekipa je nastavila nadmetanje na provincijskom nivou, i zauzela visoko treće mesto u kategoriji preko 20 ekipa – ČESTITAMO, NEŠO!

Iako ne voli puno da priča svojim uspesima, uspeli smo da dobijemo od Neše kratak komentar o dosadašnjim rezultatima:

Ovde je sve glamurozno. Spektakularno. Velika je čast biti deo jedne ovakve zajednice i njenih manifestacija. Organizacija je na izuzetnom nivou, ljudi su dragi i velikodušni. Svi u klubu smo zadovoljni učinjenim na upravo završenom provincijskom takmičenju. Odmah po završetku postavljeni su novi ciljevi, ka čijem ostvarenju krećemo još danas. Zahvalio bih se svima iz kluba na podršci i pomoći. Bio u Srbiji, Kini ili bilo gde drugde, fudbal je moj život i ja ću nastaviti da ga živim „punim jedrima“. Idemo dalje – korak po korak. Pozdrav svim prijateljima u Srbiji. – završio je Neša razgovor u svom stilu.

Neši želimo puno sreće u daljem radu, i još mnogo uspeha i trofeja u karijeri. Malo je reći da smo ponosni na sve što radi i što naš klub čini većim iz dana u dan. Uživajte u fotografijama.

U Srbiji, u Kini, „na mesecu“… – MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button