ČISTA I ISKRENA LJUBAV – ponosni smo na naše heroje

Počele su i utakmice. Nova sezona – novi izazovi – isti ciljevi: ljubav, trud, rad, zabava, zatim zabava i na kraju zabava!

Navikli smo u godinama koje su iza nas da ostanemo bez teksta posle fudbalskih poteza naših mališana, da se zajedno smejemo njihovim padovima, autogolovima, da aplaudiramo bravurama golmana, da plačemo posle poraza…

Ovog puta reč je o njihovim „ljudskim“ potezima i kvalitetima. Da, ljudskim. Jer nam je bitno da od njih ne pravimo sportiste, takmičare, reprezentativce, već dobre ljude kojima ćemo se svi ponositi. Mislimo da oni to već razumeju…

Usled nedolaska određenog broja igrača na utakmice ovog vikenda, što zbog bolesti, što zbog putovanja bili smo prinuđeni da se oslonimo na sve raspoložive snage i pomoć. Deca i roditelji su to prepoznali, zbili smo redove i pokazali koliko smo zapravo veliki, čak i ovako mali.

Ne možemo a da ne spomenemo požrtvovanost naših junaka: Mareta, Vuleta, Peđe i Milančeta koji su po izuzetno teškom vremenu odigrali utakmicu u jednoj ligi, a onda „otrčali“ da pomognu drugarima na drugom delu grada. I tamo su bili borbeni, požrtvovani, uklizavali su, trčali i pokazali kako se voli fudbal, kako se voli klub. Deco, roditelji hvala!

Ako niste znali šta je čista i iskrena ljubav, sada znate – MI SMO PORODICA! MI SMO STAR ZEMUN

Naš ste ponos: Peđa, Miki, Đuka, Mare, Vule i Đole
Call Now Button