KO SE BOJI „ZMAJA“ JOŠ? Starovci uspešniji od vršnjaka iz Voždovca!

Ne, nije nam dosadilo da svakog dana pišemo o ovoj zlatnoj deci!

Svaka reč hvale upućena njima – malo je. Svaki trenutak proveden sa njma – kratak je. Način da im opišemo koliko ih volimo – ne postoji.

Nismo, niti ćemo ikada prestati da verujemo u ove fantastične dečake i Lenku, u ovu grupu koja se druži, trenira, igra se nekoliko godina zajedno. U ovu ekipu koja je osvojila i tek će osvajati trofeje, u ove male, a tako VELIKE LJUDE!

Oslabljeni, najmlađi, sa samo jednim rezervnim igračem, posle treninga odrađenih pre podne istog dana, puni volje i entuzijazma došli smo na terene FSB na Adi Ciganliji, sa namerom da se igramo i uživamo u utakmici sa vršnjacima iz velikog beogradskog superligaša, FK Voždovac.

Tako su mislili roditelji, navijači, treneri, ali ne i igrači. Bez imalo straha (mnogi ne poznaju tu misaonu imenicu), sa minimalnom dozom respekta ušli smo u utakmicu i posle jednog minuta imali smo gol zaostatka. Kao da se nije ni desio. Igrali smo se, trčali, borili jedni za druge i na kraju izborili. Uspeli da izjednačimo do kraja poluvremena, presaberemo se i privedemo utakmicu kraju u našem stilu, golom u poslednjem minutu! A kako drugačije? Na kraju: FK STAR Zemun – FK Voždovac 2:1.

MARE KAO PIKSI: Stariji poznavaoci fudbala se sećaju čuvenog gola jednog od naših najboljih fudbalera svih vremena, Dragana Stojkovića Piksija u večitom derbiju. Mare Mlađenović je možda video snimak tog gola i rešio da pokuša – i uspelo mu je. Poslednji minut utakmice, direktno iz kornera, pod prečku – NEODBRANJIVO! Svaka čast mali levonogi majstore. Da li će Mare dostići karijeru i slavu prethodnika, pokazaće vreme. Mi mu svakako to od srca želimo!

Mi smo tim. Mi smo ekipa. Ekipa koja nema granice. Koja ne zna za strah. I zato, za tvoje dobro, zapamti naše ime – MI SMO STAR ZEMUN!

IGRALI SU ZA ODSUTNE DRUGARE: Vule, Caki, Đole, Mare, Miki, Ika, Lena i Voja
Hej pusti me da uđem i pokažem šta znam: nestrpljivi Đole, Vule i Mare
Ne zaboravljamo na drugare: Nedostajali su nam Antara, Đuka, Peđa, Marjan
Call Now Button