Oni vole fudbal, mi volimo njih – NAJVIŠE NA SVETU!

Duša se leči kada ste među decom. F. Dostojevski

Naše su odavno izlečene, jer smo okruženi najboljom decom na svetu. Decom koja vole ono što radimo, decom koja vole nas – trudimo se svakog dana da im uzvratimo.

Oni su neumorni. Oni su nezasiti fudbala i lopte. Oni su mali, ali hrabri. Oni su naša večita inspiracija i razlog našeg zadovoljstva. Oni su nešto bez čega ne bi bilo ni nas. Čine nas boljim, većim, plemenitijim. Svakog trenutka učimo jedni od drugih. Oni od nas fudbal, sportsko ponašanje; mi od njih iskrenost, drugarstvo, poštovanje – DRAGA DECO, HVALA!

Hvala što redovno posećujete treninge, i što se na njima ponašate kao „profesionalci“, iako su neki od vas tek prohodali. Hvala vam što nas slušate i napredujete uz naše savete i instrukcije – ZAJEDNO MOŽEMO SVE!

Radimo sa vama i željom da svi postanete uspešni fudbaleri, sportisti, reprezentativci. Ne znamo da li ćemo u tome uspeti, ali znamo da ćemo od vas napraviti pre svega dobru decu, a danas-sutra i dobre ljude – inženjere, lekare, pravnike, profesore… TO ĆE BITI NAŠA NAJVEĆA POBEDA!

Dobar sportista = dobar čovek – MI SMO STAR ZEMUN!

Najstarija ekipa: Oni dobro znaju naša očekivanja
Rođeni šampioni: Navikli smo na njihove pobede, golove, radovanja…
Oni su budućnost: naši „malci“ ne propuštaju treninge
Call Now Button