Godina ide za godinom… „STAROVCI“ UGASILI 13 SVEĆICA!

Rođendani, trofeji, proslave… u našem klubu jedinstvena su prilika za druženje, smeh i zabavu i mi se trudimo, kada god je to moguće da ih našoj deci i priredimo.

Ovog puta došlo je vreme da se „otpeva pesmica“ našem STARU i da se po ko zna koji put na delu prikaže ljubav prema klubu. Vesela i nasmejana lica, lepo raspoloženje i svečana atmosfera vladali su te večeri na terenu našeg kluba, u našoj kući.

Treneri su deci poželeli puno sreće i uspeha u životu i naravno u fudbalu, još jednom im stavili do znanja da su škola i obrazovanje na prvom mestu, da je porodica temelj društva i da se vrednosti koje učimo u klubu prenose i na život u školi, u kući, u parku. Zato što naši mališani veoma dobro znaju šta znači osetiti porodični duh i sa ponosom izgovaraju da su deo FK STAR porodice.

Uvek iskoristimo priliku da svečanost upriličimo dodelom skromnih priznanja našim igračima, kao podstrek za dalji rad, razvoj i napredak. Naši „malci“ predvođeni Maretom, Adijem, Vukom, Kačarom dobitnici su zahvalnica za osvojeno drugo mesto u dečjoj fudbalskoj ligi i zaslužili su pozdrave i aplauze svojih starijih drugara, roditelja, trenera. Deco, neka vam je sa srećom. Znate da smo ponosni na vas.

Kada „pogledamo u retrovizor“ i kada počnu da naviru uspomene i sećanja satkana u trinaest godina napornog i predanog rada, osećaj zadovoljstva koji nas obuzima, jasan nam je pokazatelj da smo bili i ostali na pravom putu. Na putu kojim koračaju mali zaljubljenici u fudbal i možda budući vrhunski sportisti. Oduvek smo se vodili mišlju da je sve što radimo za dobrobit dece, i nema sumnje da smo davali sve od sebe da sa naših treninga odlaze kući zadovoljni. Da li smo u tome uspeli, ne znamo. Neka vreme bude pokazatelj. Za sada nam je naklonjeno, što pokazuju godine iza, ali i one koje su pred nama. Šta je bilo, bilo je. Nazad ne možemo i nema potrebe, jer smo ustremljeni ka ciljevima koje svakodnevno postavljamo sami sebi i godinama koje nam dolaze, a kojima se itekako radujemo. Pouke ćemo nastaviti da izvlačimo; iz grešaka ćemo se truditi da izlazimo bolji i pametniji; pohvale ćemo shvatati kao podstrek da ostanemo na „onom putu“ i da skromnim koracima utabamo stazu uspeha budućim naraštajima – Starovci, Srećan vam rođendan!!!

Duša se leči kada ste među decom! MI SMO STAR ZEMUN!

Uživajte u GALERIJI fotografija sa pomenutog događaja.

Call Now Button