Deda Mraz je iz Zemuna – Starovci posetili Centar u Zvečanskoj!

Malo dobrote čoveka prema čoveku više vredi nego silna ljubav prema čovečanstvu.

U prethodnom periodu smo najavljivali, a danas sa ponosom možemo reći da smo i više nego uspešno sproveli u delo našu HUMANITARNU AKCIJU za pomoć Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Naime, sav materijal prikupljan prethodnih meseci (garderoba, obuća, igračke, slatkiši, knjige…), isporučen je deci Centra u vidu novogodišnjih paketića, što je izazvalo opšte oduševljenje kako kod dece tako i kod osoblja Centra.

Naši dragi dečaci su u pratnji svojih roditelja i trenera odneli paketiće svojim vršnjacima i novim drugarima iz Centra, igrali se sa njima, čitali im i zajedno uživali u slatkišima. Naravno, neizbežna je bila i mala „partija“ fudbala. Klub je ponosan na svoje momke koji su pokazali da imaju veliko srce, a nama dali još veći motiv za rad i pokazali da nismo pogrešili u njihovom vaspitanju. Naprotiv, dobili smo dokaz da smo na dobrom putu. Itekako.

Iskazujemo veliku zahvalnost osoblju Centra u Zvečanskoj na ljubaznosti i gostoprimstvu, posebno gospođi Ivani Cerović, koja je bila organizator naše posete i inicijator druženje dece.

HVALA SVIMA KOJI SU UČESTVOVALI U AKCIJI!!!! Deco, roditelji, treneri, prijatelji i svi vi koji ste na ovaj ili onaj način doprineli da naša akcija uspe, dugujemo vam veliku zahvalnost, sa nadom da će naša akcija postati tradicija i da ćemo u budućnosti češće pokazivati humanost koju posedujemo, jer MI SMO STAR ZEMUN!!!

NIJE KRAJ NAŠIM AKCIJAMA: Do kraja godine klub će organizovati i isporuku čepova humanitarnoj fondaciji ČEP ZA HENDIKEP, a počektom naredne godine pokrenućemo i akciju prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu dečijih pelena i sredstava za ličnu higijenu, koji su namenjeni za Centar u Zvečanskoj. Takođe, u planu je organizovanje i prolećnog turnira koji će biti humanitarnog karaktera, o čemu će svi biti blagovremeno obavešteni.

Ko čini dobro od njega se još više dobra očekuje – MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button