Saradnja sa Akademijom fudbala GUOAN FC iz Pekinga

Put od hiljadu milja počinje jednim korakom.

Kineska poslovica


Poznati smo kao klub koji uvek drage volje prihvata i dočekuje svoje goste i prijatelje. Tako je bilo i sada kada su nam u poseti bili gospodin Zhang, predsednik kineske fudbalske akademije GUOAN FC i naš kolega, na privremenom radu u Kini – Pero Krstić. Dobrodošli prijatelji!

Gosti su ispratili naše treninge, sa našim trenerima podelili mišljenja i iskustva o funkcionisanju i radu škole fudbala u Srbiji i Kini, međutim, najdraži i najdirljiviji trenutak je druženje sa našom decom između dva treninga. Gospodin Zhang se obratio našim članovima i u prijateljskom razgovoru poželeo puno sreće i sve najbolje našoj deci i našem klubu.

Uzvratili smo gromoglasnim aplauzom i prigodnim poklonima koje su našim gostima uručili igrači. Zahvalni smo gospodinu Zhangu i kolegi Peri na lepom druženju i učešću u pozdravu na kraju istog. Na trenutak i oni su postali deo STAR ZEMUN porodice i nadamo se da im je bilo lepo i prijatno.

Na kraju, veliki pozdrav našim gostima. Nadamo se da je ovo upravo onaj prvi korak sa početka teksta koji će nam pomoći da se naša saradnju ovde ne završi. Voljni smo da budemo ponovo domaćini, ovog puta i igračima i trenerima iz GUOAN FC i sa njima odigramo utakmice, a prijateljstvo nastavimo kroz upoznavanje našeg glavnog grada.

FUDBAL SPAJA: Pero kao saigrač, kolega i trener

Koliko je fudbal lep znali smo, a takođe smo znali i da se kroz njega prepliću mnogi ljudi, njihovi životi, karijere, sudbine. Takav je slučaj sa kolegom Perom Krstićem. Naš trener Neša i Pero su bili saigrači i ostali veliki prijatelji, sa Miškom je sarađivao u seniorima IMT-a, dok je u istom klubu našem Panti i Slobi bio trener.

Prvi korak je napravljen… – MI SMO STAR ZEMUN!

Mi smo STAR Zemun i volimo fudbal: grupna slika Starovaca sa gostima
Za neke nove ideje i uspehe „struka“ je na potezu: Kolega Krstić i gospodin Zhang sa našim trenerskim timom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Call Now Button