Starovci i Mance – novo poglavlje! Uvek deo spektakla…

Zaista, malo je reći da ovaj svojevrsni dečji praznik volimo – OBOŽAVAMO GA! Ponosni smo što se jedna manifestacija kao što je Dragan Mance Cup, održava upravo u našem mestu, našem Zemunu, nedaleko od našeg prebivališta, terena, kluba, školskog dvorišta, gde smo napravili prve fudbalske korake…

Za FK STAR Zemun, ovaj turnir nije samo turnir. Spektakl je i nije spektakl. Mnogo je više od toga, a pravu reč za to nemamo. Bitno je ono što osećamo dok smo „tamo“! Druženje i podrška dragim ljudima koji organizuju ovaj turnir, za nas će uvek biti važnije od postizanja rezultata na terenu. Do sada smo učili decu da budu ambiciozna, da razvijaju timski duh, poštuju drugare iz drugih klubova, poštuju sudije, navijače, tako je bilo i ovog puta i u našoj porodici se to nikada neće promeniti.

Kao što već rekosmo, bez zapaženih rezultata na terenu, prezadovoljni smo što iz godine u godinu rastemo kao klub i što smo po prvi put učestvovali sa tri selekcije, uz nadu da ćemo dogodine biti još brojniji. Rezultat nam ni tada neće biti važan… Prezadovoljni smo što smo i kada je bilo lepo i kada je bilo teško ostali na okupu. Ostali smo porodica. Ostali smo STAR Zemun. Prezadovoljni smo što sve ovo shvatamo kao priliku da rastemo, razvijamo se i usavršavamo. Što je za sve nas ovo jedno veliko iskustvo!

Hvala organizatorima koji rade veliki, „rudarski“ posao kako bi sa turnira na hiljade dece izašlo srećno i nasmejano. Hvala našim dragim dečacima i devojčicama na zalaganju i predstavljanju kluba i roditelja onako kako jednoj porodici i dolikuje. Hvala roditeljima na bezrezervnoj podršci i trenerima na posvećenosti i ljubavi koju svakodnevno pružaju svojim miljenicima!

Album sa fotografijama koje svedoče o dobroj zabavi na pomenutom turniru, kao i ostale objave pogledajte na našoj Facebook stranici.

Naš rezultat je naša ljubav! Mi smo STAR Zemun!

Call Now Button