Popust za vlasnike „Zemunske kartice“

Prijateljstvo se ne bira, ono biva ko zna zbog čega, kao ljubav.

Meša Selimović

Dragi ljubitelji FK STAR Zemun, s ponosom vas obaveštavamo da je klub od ove godine član projekta Opštine Zemun pod nazivom MOJA ZEMUNSKA KARTICA.

U cilju unapređenja saradnje lokalne zajednice i sportskih udruženja, potpisali smo Protokol o saradnji i omogućili svima koji poseduju „Moju zemunsku karticu“ da kod nas treniraju po posebnim pogodnostima.

Svaki vlasnik personalizovane „Moje zemunske kartice“ moći da u naš klub upiše dete starosti od 5 do 12 godina sa mogućnošću besplatnog treniranja prvih mesec dana. Pogodnost važi za novoupisane članove. Takođe sa jednom karticom se može upisati više članova (braća, rođaci, drugari i sl.)

Ostvarite popust u mnogim ustanovama na teritoriji opštine Zemun

ŠTA JE MOJA ZEMUNSKA KARTICA?

To je personalizovana kartica koja omogućava plaćanje roba i usluga sa posebnim popustima. Vlasnik kartice može biti svaki punoletan građanin Zemuna, koji na taj način ostvaruje popust u onim prodavnicama, radnjama, buticima, restoranima i kafeima, sportskim i fitnes centrima, galerijama i knjižarama umreženim kroz projekat “Moja zemunska kartica“. 

Procedura za dobijanje MOJA ZEMUNSKA KARTICA – Popunjavanjem aplikacije na šalteru Opštine Zemun, za desetak minuta postajete vlasnik besplatne kartice i možete krenuti u šoping, na rekreaciju, u omilјeni restoran, na romantičnu večeru ili…ako je vreme uz popust registrovati auto, promeniti gume…

Pogodnosti uz MOJA ZEMUNSKA KARTICA – Bilo da kupujete mikser, stolarski alat, luster, dobre farmerke ili vam je potrebno farbanje kose, lekarski pregled, poravka zuba ili brinete o kućnom lјubimcu, MOJA ZEMUNSKA KARTICA – uvek zna gde možete ostvariti popust od najmanje 5%. Na raspolaganju su vam radnje, restorani, domovi zdravlјa, škole stranih jezika, fitnes klubovi, auto servisi, ne samo na teritoriji Zemuna, već po celom Beogradu. Važno je da uštedite, nađete baš ono što tražite i sa MOJA ZEMUNSKA KARTICA – u kućni budžet vratite sve one %. 

Zemunci, nadamo se uspešnoj saradnji. Vidimo se…