Stranica posvećena partnerima i prijateljima Fudbalskog kluba STAR Zemun

 

Dragi prijatelji,

U skladu sa našom filozofijom „FUDBAL JE ZABAVA“ želimo da svakom detetu pružimo mogućnost da se igra, da kroz igru napreduje i da bude zadovoljno. Posebnu pažnju u radu obraćamo na razvoj motoričkih sposobnosti kod dece, a osnovni ciljevi su njihovo druženje, lepo vaspitanje i socijalizacija kako bi deca što lakše zavolela ovaj sport.

U godini kada obeležavamo deceniju postojanja ponosni smo na to što su mnogi, sada uspešni fudbaleri, nastavili svoj razvojni put. Osnovni cilj smo ostvarili – SVI SU ZAVOLELI SPORT!

Imamo veliku želju i motiv da nastavimo dalje istim putem, ali u tome nam je potrebna i vaša pomoć. Molimo sve zainteresovane institucije da u okviru svojih mogućnosti pomognu FK STAR u nabavci sportske opreme, rekvizita za rad, lopti…

Smatraćemo vas ne samo našim sponzorima, već i prijateljima, a logo vaše firme krasiće stranice našeg sajta i opreme koju za treninge koriste deca i treneri. Takođe, svi zaposleni u vašoj firmi koje se odluče da decu upišu u naš klub imaće specijalan popust.

Učestvujmo svi zajedno u razvoju srpskog fudbala!

Sportski pozdrav, FK STAR Zemun