U NOVU SEZONU PUNI AMBICIJA, LJUBAVI I SNOVA

Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova.

Eleonor Ruzvelt

Nova školska godina je stigla, a sa njom i početak još jedne, 13. po redu sezone u Fudbalskom klubu STAR Zemun. Sezone koja će uz naporan i posvećen rad, mnogo zabavnih trenutaka doneti nešto nezaboravno svima koji su uključeni u naš rad.

Kao i svih prethodnih, i u ovu ulazimo naoružani optimizmom, opijeni fudbalom, nošeni drugarstvom i ljubavlju, prateći svoj zacrtani put i sanjajući snove. Naša želja, kao i uvek proizilazi iz naše skromnosti – FUDBAL JE ZABAVA!

Raduje nas činjenica da je naša družina svakim danom sve „jača“ i brojnija kako u igračkom, tako i u trenerskom kadru. Spremni smo da organizaciono odgovorimo svim zahtevima koji su pred nama, a sve u svrhu napretka i zadovoljstva naših članova.

Radićemo sa još novijim loptama, ulagaćemo u opremu i rekvizite za trening, u edukaciju i usavršavanje trenera, promovisaćemo prave životne vrednosti, igru, prijateljstvo, poštovanje i ljubav. To je naša misija.

Trudićemo se da znanjem, iskustvom i energijom doprinesemo razvoju naših dečaka i devojčica na fudbalskom i obrazovnom polju, trenirajući vredno tri puta nedeljno (utorak, četvrtak, subota) po unapred pripremljenim planovima i programima po ugledu na najprestižnije fudbalske akademije u našoj zemlji i Evropi.

Dragi naši „Starovci“, ne zaboravite nikada ko ste i kome pripadate, ponosno nosite „zvezdicu“ na grudima, volite svoje, poštujte tuđe i vodite se mišlju da smo posebni – mi smo porodica, MI SMO STAR ZEMUN!

Onaj ko ima ambiciju da visoko skoči mora uzeti dobar zalet!

Call Now Button