Izdali smo prvi STAR GODIŠNJAK

Još jedno u nizu iznenađenja za naše članove, navijače i prijatelje – STAR GODIŠNJAK.

Ove godine, po prvi put, klub je izdao štampanu brošuru sa fotografijama i tekstovima iz prethodne kalendarske godine. Kako imamo mnogo uspomena zabeleženih putem fotografija, došli smo na ideju da za naše Starovce pripremimo nešto novo, nešto drugačije, nešto što će ih tokom cele naredne godine podsećati kako nam je bilo lepo u prethodnoj i kako svi zajedno treba da radimo na tome da nam budućnost bude sve lepša.

Brošura, pod nazivom „Star godišnjak“ predstavlja jedinstveno izdanje u kome je opisano i kroz ilustracije prikazano skoro sve što smo zajedno proživeli na terenu i van njega.

Treninzi, turniri, utakmice, izleti, vantre nažne aktivnosti, odlasci u bioskop i posete muzejima samo su neke od uspomena prikazane u našem Godišnjaku. Pored navedenog, možete pročitati članke o našim igračima, izveštaje sa utakmica, turnira, literarne radove i pesmice naših dečaka i devojčica i još mnogo toga zanimljivog i sjajnog. Zatim, možete se upoznati sa našim humanitarnim akcijama u vidu doniranja sredstava Domu u Zvečanskoj i prikupljanja čepova u akciji Čep za hendikep.

Trudićemo se da naredni period obogatimo sa još više detalja koje ćemo pretočiti u uspomene na kraju godine, kako bi svi ljubitelji našeg kluba bili u prilici da se podsete ili bar na trenutak dožive ono kroz šta svakoga dana zajedno prolazimo.

Sve stranice iz Godišnjaka u digitalnom obliku pogledajte na našoj Facebook stranici ili nabavite štampano izdanje.

Mi ulažemo u uspomene – MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button