RODITELJSKI KUTAK – „STAR tate“ pokazale umeće sa loptom

Kada se porodica voli, ne biraju se sredstva i događaji da se to i dokaže… Klub je za roditelje i rođake svojih igrača organizovao druženje i pružio im priliku da se i oni oprobaju sa loptom i pokažu svoje (ne)znanje…

Igrao se fudbal, smejalo se, bilo je i stinih čarki, što ne čudi kada je fudbal u pitanju, i kada ga igraju zaljubljenici u isti. Bilo kako bilo, činjenica je da nam je bilo lepo i da ćemo druženja u budućnosti ponoviti, sa nadom da će ona biti česta i jednako ovako lepa i zanimljiva.

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali i družili se sa nama. Svi koji nisu mogli da prisustvuju dobili su opravdani izostanak, za koji se nadamo da se neće ponoviti (smeh). Fudbalski doprinos naših trenera bio je nemerljiv, te se i njima duboko zahvaljujemo.

Drage gospođe: Majke, Sestre, Tetke, Drugarice… Hvala Vam na svim slatkim i slanim zalogajima koje ste nam pripremili i izvinite što smo Vam dosadni sa „našim fudbalom“. Veliki pozdrav!

VIKTOR SPORT UVEK UZ NAS!

I ovog puta mogli smo računati na nesebičnu pomoć naših sportskih prijatelja, proizvođača opreme iz kompanije Viktor Sport. Markeri sa našim grbom na grudima upriličili su ovaj, za nas nezaboravan događaj. Hvala VS.

Draga deco, izvinjavamo se za sve „loše“ poteze i greške koje ne želimo da se dese i vama. Slušajte svoje trenere i volite fudbal. Možda ne znamo da igramo fudbal kao vi, ali ga volimo, isto kao i vi. Vaši roditelji.

Porodica je da se voli… MI SMO STAR ZEMUN!

Sve je to STAR Zemun…
Call Now Button