NOVO U STARU! DODATNI TRENINZI – individualni i grupni

U susret novoj sezoni, jedan od novih projekata koje ćemo pokrenuti jeste i mogućnost DODATNOG TRENIRANJA svih naših zainteresovanih članova u svim uzrasnim kategorijama.

Treninge će održavati naši treneri, a kasnije i u saradnji sa stručnjacima za razvoj motoričko-funkcionalnih sposobnosti dece. U skladu sa odabranim paketom po kom će dete trenirati, zavisi i koliki će broj igrača, odnosno trenera prisustvovati dodatnom treningu. On može biti organizovan pojedinačno – jedan igrač-jedan trener ili u manjim grupama od 2 do 4 igrača. U tom slučaju sa decom će raditi najmanje dva trenera.

Osnovni cilj je poboljšanje tehničkih elemenata i otklanjanje nedostataka u igri kod svih polaznika, kao i razvoj motorike, koordinacije i brzine za decu određenog uzrasta.

Deci su obezbeđeni odlični uslovi: od terena, preko rekvizita za rad do temeljno razrađenog plana i programa rada svakog pojedinca. Vršiće se razna testiranja kao i provere i nadgradnja stečenih znanja i veština. Ovim projektom želimo da omogućimo svim zainteresovanim igračima da svoj potencijal usmere i iskoriste na pravi način, trenirajući po programu prilagođenom svom uzrastu i sportskim karakteristikama.

RAD SA GOLMANIMA

Da mislimo na sve naše momke i devojčice, pokazuje i činjenica da svako dete koje želi da brani ili „odluči“ da bude golman, može pored osnovnih treninga, raditi i dodatno u okviru naše škole fudbala. Trener golmana našeg kluba, pratiće njihov razvoj i napredak, što će pre svega doprineti njihovom, a onda i klupskom i timskom kvalitetu.

Treningom do perfekcije! Mi smo STAR Zemun!

Trening pravi šampiona…
Za sve potrebne informacije, možete se obratiti trenerima Mišku i Slobi

Call Now Button