BUDI HUMAN – Kreće akcija „Za decu iz Zvečanske“

Ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od srećnog i nasmejanog deteta. Uvek sam spreman pomoći na bilo koji način kada mogu, pa makar to bilo samo potpisivanje autobiografije. Dečiji osmeh je vredniji od sveg novca na svetu.
Lionel Mesi

Sada već tradicionalno, treću godinu zaredom – SVI ZAJEDNO ZA ZVEČANSKU! Obaveštavamo sve naše članove, navijače i prijatelje kluba da će i ove godine biti organizovana humanitarna akcija prikupljanja pomoći Domu za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Pozivamo sve članove, prijatelje i ostale zainteresovane ljude dobre volje, da se pridruže našoj akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Neka vaš doprinos bude u vidu slatkiša, garderobe, obuće, knjiga, igračaka, pelena, sredstava za ličnu higijenu i svega što mislite da će biti od koristi onima kojima je najpotrebnije, a mi ćemo se potruditi da u toku Novogodišnjih praznika, paketiće odnesemo u prave ruke.

Svu pomoć koju želite pružiti, donesite u klub i predajte trenerima, a oni će se pobrinuti za sve ostalo, neophodno za bezbedan transport paketića do Centra.

AKCIJA PRIKUPLJANJA ĆE TRAJATI DO NEDELJE, 20. decembra 2020. god.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, budite slobodni da kontaktirate naše trenere.

MI SMO NAUČENI DA BUDEMO HUMANI! MI SMO STAR ZEMUN!!!

Naši klinci i treneri u prošlogodišnjoj poseti Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj