Završetak sezone | trening, 21/06/2018.

 

Tradicionalno, na kraju svake sezone priređujemo našim članovima i roditeljima prigodnu proslavu kojom obeležavamo završetak jednog uspešnog i lepog period u životima njih i njihove dece.

Ovoga puta, na poslednjem održanom treningu u sezoni 2017/2018. bilo je svega, fudbala i zabave, naravno NAJVIŠE.

Naime, pre samog treninga na travnatu podlogu istrčali su roditelji i treneri i odmerili snage u igri na dva gola. Pored lepih poteza i golova, videlo se da deca imaju na koga da se ugledaju.

Osmeha na njihovim licima nas najviše raduje. I pokreće.

Osmeh na njihovim licima nas najviše raduje. I pokreće.

Sam trening protekao je u igranju fudbala u jednoj opuštenoj i prijatnoj atmosferi u kojoj su, nadamo se svi uživali.

Po završetku treninga počela je svečana ceremonija dodele priznanja svim našim članovima. Pored slatkih paketa koji su neizostavni deo dečijih poklona, podeljene su i pohvalnice svoj deci, bez izuzetka.

Ovom prilikom želimo još jednom da se zahvalimo igračima na uloženom trudu, roditeljima i navijačima na podršci i strpljenju, jer bez njih svi rezultati kluba zabeleženi u protekloj sezoni ne bi bili mogući.

Klub, iako se sezona završava tek posle povratka sa letnjeg kampa, uveliko planira unapređenje rada i funkcionisanja škole za naredni period, jer to smo mi: posvećeni zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svetu. Mi smo STAR Zemun!

Kada je ljubav SNAGA, tada je fudbal ZABAVA! 
Sportski pozdrav, Uprava FK STAR Zemun.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Call Now Button