Letnji kamp | KRUPANJ 2018

 

Kakav način da se završi jedna od najuspešnijih sezona u deceniji dugoj istoriji našeg kluba.

Sa ciljem da postane tradicija, jedan deo naših članova je, u pratnji trenera učestvovao u Letnjem fudbalskom kampu „Krupanj 2018“.

Letnji kamp organizovan je pre svega sa željom da se deca uzrasta 7-11 godina osamostale u izvršavanju obaveza koje se postavljaju pred fudbalere: redovna ishrana i san; organizovan odlazak na trening, na bazen, u šetnju; treniranje dva puta u toku dana; odigravanje prijateljskih utakmica i sl.

Sa ponosom možemo da istaknemo da smo u svemu nabrojanom imali velikog uspeha!

Zajedničko fotografisanje sa sportskim prijateljima FK Bistrica iz Novog Sada

Konkretno, u toku kampa za sve polaznike organizovali smo pored redovnih aktivnosti u vidu obroka, odmora i treninga/utakmica i određene dodatne aktivnosti. Pre svega, mislimo na zajednički odlazak u pozorište, posetu manastirskom kompleksu Dobri potok, zajedničkom odlasku na bazen, šetnjama, igri i svemu što decu tog uzrasta ispunjava i čini srećnom.

Izuzetno smo ponosni što možemo da kažemo da je disciplina, kako na terenu tako i van njega bila na visokom nivou kao i predan i posvećen pristup treninzima i utakmicama. 

Pored fudbala učili smo kako se pravilno koristi pribor za jelo, kako se ponaša u sobi, hotelu, za stolom, kako se pomaže mlađim drugarima i sl.

Za kraj, kao „šlag na tortu“ pala su i prva zaljubljivanja i prve ljubavi, uspeli smo ono čemu kao klub težimo: STVARANJE ZAJEDNIŠTVA, TIMSKOG DUHA I ŠIRENJE NOVIH PRIJATELJSTAVA!

O divnim iskustvima svedoče i fotografije sa kampa koje možete pogledati OVDE

Sa nadom da će naredni kampovi biti bolje posećeni i u svakom pogledu bolji i organizovaniji svim našim navijačima šaljemo sportske pozdrave.

Zajedno možemo sve… MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button