FK STAR promoter „Barselona kamp Srbija“

Dragi prijatelji FK STAR i ljubitelji fudbala, sa puno ponosa vas obaveštavamo da smo postali promoteri fudbalskog kampa koji u našoj zemlji organizuje velika Barselona.

Fudbalski klub Barselona – više od kluba

Kamp fudbalskog kluba Barselona biće organizovan u periodu od 17. do 21. juna 2019. godine na otvorenim terenima SC „Kovilovo Resort“ u Kovilovu, a na kamp se mogu prijaviti dečaci i devojčice uzrasta od 5 do 17 godina.

Polaznici kampa biće podeljeni u grupe u zavisnosti od uzrasne kategorije i radiće pod budnim okom trenera iz Barselonine fudbalske škole, čuvene La Masije. Pored pomenutih, sa decom će raditi i naši treneri koji poseduju trenersku licencu izdatu od strane FK Barselona.

Pobednik kampa imaće priliku da se usavršava u jednoj od najboljih fudbalskih škola na svetu kroy koju su prošla najveća i fudbalska imena poput Mesija, Cavija, Inijeste i drugih.

Za više informacija možete se obratiti pozivom na broj telefona: 062 853 97 28, direktoru kampa ili se informisati putem društvenih mreža, preko Instagram i Facebook profila.

Kompletnu ponudu, prijavni obrazaac, cenu kampa i druge korisne informacije saznajte klikom OVDE.

Ukoliko je za tebe fudbal NAČIN IGRANJA i NAČIN ODRASTANJA, ovo je prava prilika za tebe. Prijavi se!

Promotivni plakat „Barselona kamp Srbija“ za 2019. godinu
Budi deo spektakla. Kovilovo Resort od 17. do 21. juna 2019. god.
Upoznaj mnogo drugara iz svih krajeva sveta. Barselona kamp Srbija ti pruža nebrojano mnogo mogućnosti
Call Now Button