Odelo (ne) čini čoveka? – novi dresovi za nove uspehe

Odelo ne čini čoveka, ali ostavlja pozitivan utisak… Zablistali smo u novim dresovima.

Beli (golman) i drugari su se obradovali novoj opremi

Sa prvim danima proleća u FK STAR Zemun stigla je i nova oprema. Veliko i prijatno iznenađenje i za igrače i za roditelje. Iako svesni činjenice da fudbal (niti bilo koji drugi sport) ne igraju dresovi, kopačke i sl., ipak se radujemo što polako ali sigurno postajemo ozbiljna škola fudbala, koja ima za cilj zadovoljstvo njenih članova i zaposlenih.

Zahvaljujući sportskim prijateljima iz firme Viktor Sport možemo se pohvaliti novim delom naše opreme. Saradnja započeta izradom štucni, trenerki, šuškavaca, sada je dopunjena sjajnim dresovima, i nadamo se da je to tek početak dugogodišnje i uspešne saradnje. Uz pomoć Viktor Sport-a sada imamo mogućnost da na turnirima koristimo dve garniture dresova u zavisnosti od boje dresova ekipe preko puta nas. Kao što rekosmo, sitnim koracima od male škole fudbala do velikog fudbalskog kluba.

Dragi prijatelji iz Viktor Sport-a, zahvaljujemo se što se prepoznali našu sportsku priču i pomogli nam da nastavimo da se razvijamo i rastemo. Ponosni smo na saradnju i uvek drage volje oblačimo vašu sportsku opremu.

Koliko je zadovoljstvo kod dečaka u novim dresovima, pogledajte na fotografijama u nastavku.

Porodica se širi. Viktor Sport i Star Zemun u novoj opremi za nove zajedničke uspehe.

MI SMO STAR ZEMUN!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Call Now Button