Utakmica posle treninga(?!) – LJUBAV JE POBEDILA!

Nije prvi put, ali je uvek lepo i uvek smo još više ponosni na naše male junake. Jedno sasvim obično subotnje pre podne i još jedan u nizu treninga, nije moglo proći „tek tako“. Drugarima iz FK Taurunum nedostajao je suparnik na utakmici koja je sledila posle naših treninga. Naravno, dobili smo poziv i odužili se – drugarima, klubu, fudbalu!

Nije novost da su baš svi želeli da ostanu, ali smo se ovog puta odlučili za dečake koji još uvek ne igraju utakmice ili su tek počeli da treniraju uz par „iskusnijih“ momaka. Međutim, kada te pokreće ljubav, kada voliš ono što radiš, granice nema i zabava je zagarantovana.

Tako je bilo i ovog puta. Na stranu i rezultat i postignuti i primljeni golovi; na stranu i umor koji je bio vidljiv, a koji su oni tako vešto prikrivali; na stranu i to što već sutradan neki od njih igraju po dve utakmice – izašli smo na teren i uživali!

Mnogi od onih koji su igrali, još uvek nisu ni stigli da se upoznaju, ali im to nije smetalo da sa treninga prenesu fudbal na utakmicu i odigraju upravo onako kako mi želimo – SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE! Fanatična borbenost iz želje za golom, pobedom; tehnički elementi učeni na treningu, prijemi, dodavanja, udarci; zdušna podrška roditelja upravo su ono što krasi naš klub i čemu ćemo težiti i u budućnosti.

Na kraju, deco čestitamo na igri i pobedi, hvala za ljubav koju pružate. Hvala i vama dragi roditelji, na podršci i dozvoli deci da odigraju utakmicu posle ne baš lakog treninga.

Fudbal kao smisao života – MI SMO STAR ZEMUN!

U svetu postoji jedno carstvo – FUDBAL SPAJA
„Malci“ velikog srca: naši heroji i ponos
Treneri Radoš (Taurunum) i Sloba (STAR) sa svojim pulenima
Nama je osmeh lajtmotiv – umorna i zadovoljna lica
Call Now Button