Budi pametan. Ostani kod kuće i učestvuj u #stayathomechallenge

Dragi naši Starovci,

Vi znate da smo svesni situacije u kojoj se nalazimo, a mi znamo da fudbal vama nedostaje više nego bilo kome drugom. Nedostaje vam jer ga volite; jer iskreno uživate u njemu; jer vam je lopta omiljena igračka, ma koliko imali godina!

Kad je već tako, hajde da pokažemo koliko ga zaista volimo i kako se mi to igramo našom omiljenom igračkom. Iskoristi sve prednosti dečje mašte. Iskoristi loptu i ostale rekvizite (golove, vijače, strunjače, čunjeve,…) i napravi nešto lepo za sebe, za klub, roditelje, navijače.

Pokrenuli smo sada već u svetu popularni #stayathomechallenge i pozivamo te da učestvuješ u njemu, tako što ćeš OBUĆI DEO STAR ZEMUN OPREME i snimiti „svoj trening“ u kući, stanu ili dvorištu i poslati ga Viberom na broj: 060/1836007 – RODITELJI I RODBINO, POMOZITE NAM!

Deco i „kamermani“, budite kreativni, budite maštoviti i inspirativni a Klub će najzanimljivije snimke nagraditi prigodnim nagradama. Primenite stvari koje inače radimo na treninzima, ili izmislite sami nešto novo. Hajde da se svi zajedno edukujemo i ostanemo u formi.

Svi snimci će biti objavljeni na našim društvenim mrežama, internet stranici i našem Youtube kanalu. Izazov kreće odmah, a mi jedva čekamo da se zabavljamo i uživamo u vašim majstorijama

Budi pametan. Budi odgovoran. Ostani kod kuće!

Mi smo odgovorni! MI SMO STAR ZEMUN!

Call Now Button