Starovac je ko je vredan… Krenuli su i dodatni treninzi!

Bliži se početak sezone. Još jedne sezone u kojoj će ljubav, igra, mašta, radost preovladati i nadjačati neizvesnost, sujetu, pohlepu i interes. A nadjačaće je jer – FUDBAL JE SRAST. FUDBAL JE LJUBAV! Radujemo se i puni smo iščekivanja i ambicije!

A koliko nam je stalo i koliko nam nedostaje naporan i koristan rad pokazali smo u predsezoni. Na dodatnom treningu. Treningu od skoro 2 sata. Treningu na kome se radilo uz muziku, na kome se zabavljalo i smejalo. Na kome smo naučili mnogo novih veština.

Čestitamo našim dečacima i Nađi na još jednom fenomenalno odrađenom treningu i zahvaljujemo se na ljubavi koju pokazuju prema fudbalu, lopti, drugarima, trenerima…

Ubuduće, očekuje nas u okviru STAR AKADEMIJE mnogo noviteta. Pored sistematskog i studioznog rada na kome će se pratiti rezultati napretka i razvoja svih polaznika, uvešćemo časove engleskog jezika, predavanje o zdravoj ishrani, o fair play-u i mnogim drugim temama. Vitaminski, zdrav obrok posle treninga biće obaveza trenera i učesnika.

Duboko i čvrsto verujemo da će naš novi projekat naići na veliko interesovnanje naših, ali i članova drugih škola fudbala i da će se nastaviti jedna zdrava, fudbalska priča…

Mi smo uporni! Mi smo vredni! Mi smo STAR Zemun!

Fudbal – to je strat. To je ljubav: Sloba trener, Duka, Marjan, Toške, Đuka, Nađa, Panta trener (stoje); Mare, Peđa, Andra, Miki, Adi, Milna, Vrca (donji red)
Zvanična ponuda kluba za dodatne individualne i grupne treninge
Call Now Button