Ja sam DETE ZA PRIMER – podeljene prve STAR nagrade

Kod nas se uče istinske životne vrednosti. Pre fudbala! On je povod da se porodica okupi.

FK STAR Zemun nastavio je da sledi svoju filozofiju vaspitavanja i obrazovanja svojih članova. Treniramo da bismo učinili naše dečake i devojčice srećnima na terenu, družimo se kako bismo decu učili šta znači biti ambiciozan, poslušan, kako voleti, poštovati, kako razvijati timski duh, praštati…

U skladu sa tim klub je pripremio za svoje članove prigodne poklone i diplome pod naslovom DETE ZA PRIMER. Nagrađeni dečaci i devojčice, dobili su pored diploma i knjige našeg proslavljenog fudbalskog reprezentativca, a danas trenera FK Crvena zvezda – gospodina Dejana Stankovića.

Ovog puta nagrađeni su članovi koji su u prethodnom periodu pre svega svojim ponašanjem i odnosom prema klubu, trenerima, drugarima i obavezama zavredeli i zaslužili ovo priznanje. Za dobitnike napomena da se posle ove nagrade ne uobraze, već da nastave da budu deca za primer, a za ostale momke i devojčice neka ovo bude podstrek da i oni budu dobitnici klupskog priznanja. Svima čestitamo od srca, a za buduće prilike spremamo našim „malcima“ nove nagrade, nova iznenađenja i trenutke radosti.

Fotografije sa dodele nagrada pogledajte na našoj Instagram i Facebook stranici.

Mi smo DECA ZA PRIMER. Mi smo STAR Zemun!

Nagrada FK STAR Zemun: DETE ZA PRIMER
Call Now Button