NEDELJA JE DAN ZA PORODICU | STAR Zemun bebe nadigrale crno-bele

I taman kada pomislimo da smo sve videli od njih, oni se „ogluše“ o naša uputstva, izađu na teren i pokažu sav svoj talenat, snagu, neustrašivost i ljubav.

Ovog puta, jedno naizgled, sasvim obično nedeljno popodne proveli smo iščekujući kišu. Oni je i jesu doneli. Ali na terenu. Kiša golova kojih su oni bili kreatori, obradovala nas je kao nijedna prolećna ove godine.

Sa tačnim brojem igrača za mogućnost odigravanja utakmice, bez ijedne izmene, sa motivisanim i posvećenim trenerom, uz energiju sa tribina i podršku roditelja i ostalih trenera ubeležili smo prvi trijumf u prvom kolu letnje lige. Drugari na suprotnoj polovini u crno-belim dresovima jednog od dva najveća srpska kluba. Naše bebe se nisu uplašile, jer ni ne znaju za strah. Njima je dovoljna lopta, dva bilo kakva gola i zeleni tepih. Samo im to pružite, pustite ih da se igraju i prirediće vam spektakl – garantujemo!

Već poznati i popularni „mangupi sa Jelovca“, Teki, Žile, Peca i Joker, uz podršku Vukašina i dvostrukog strelca Fiće, podsetili su nas da je dečija igra savršenstvo u kome svi treba da uživamo. Itekako smo uživali, nego šta.

Hvala podršci izvan „kaveza“. Sa jedne strane Latifići i Žikići, opremljeni navijačkim rekvizitima kluba, sa druge strane porodice Radonić, Bundalo, Gavranović i Mihajlović – bez navijačkih rekvizita ali i bez glasnih žica posle utakmice.

A na terenu njihov trener. Njihov Panta. Koliko utakmica sa njima – toliko pobeda. Koliko golova – toliko zajedničkih radovanja. Iskrena ljubav i emocija videla se svakog sekunda. Deca su na najbolji mogući način uzvratila. Bravo, Panto!

Hvala svima. Do nekog novog spektakla, DOVIĐENJA!

Mi smo porodica – Mi smo STAR Zemun!

Porodica je da se čuva i voli: Mi smo STAR Zemun!
Rodilo se jedno novo, divno prijateljstvo… Fudbal spaja!
Call Now Button