GODINE ZA PONOS | UGASILI SMO 15 SVEĆICA!

„Ne meri se život prema broju godina na koji ga razvučeš, već koliko života staviš u svaki dan…“

A mi smo u naš utkali veliki broj uspomena i zajedničkih trenutaka. U svaki dan, prethodnih 15 godina stavljali smo po jedno zrno života, po jedan detalj, po jednu vrednu stvar koja nam je donela ono što imamo danas – A IMAMO ČIME DA SE PONOSIMO!

Nakon ovliko godina možemo reći da je kroz život našeg kluba prošlo preko hiljadu dečaka svakojakih karaktera, talenta, profila i naravi. Sigurno da se mnogi od njih ne bave fudbalom, ali smo sigurni da smo svakom od njih, bez izuzetka preneli makar delić životnih vrednosti koje su deo naše ideje i filozofije – DEČIJI FUDBAL JE ZABAVA!

Takođe, sigurni smo da su izrasli u dobru decu, neki od njih sada već su ljudi, ozbiljni „igrači“ jedne ozbiljne igre koja se zove život. Nismo ih spremali da budu kapiteni reprezentacije, osvajači Svetskog fudbalskog prvenstva, učesnici Lige šampiona… Spremali smo ih da budu dobri đaci, studenti, programeri, inženjeri, profesori, lekari… Svi oni koji su prošli „kroz naše ruke“ svedoci su da nismo samo škola fudbala već ŠKOLA ŽIVOTA.

Uspeli smo da kroz sve ove godine iznedrimo šampione u drugim sportovima: košarci, plivanju, šahu, tekvondu, atletici… Sve vreme imali smo jedan cilj, a to je zadovoljno i srećno dete koje se u školi sprema za izazove koji ga očekuju u godinama koje slede, a neće biti lake. U velikoj većini slučajeva nam je pošlo za rukom da cilj ostvarimo. Nastavićemo sa našim pristupom jer smatramo da je dobar – FUDBAL JE ZABAVA!

GENERACIJA 2009 JOŠ JEDNOM NA OKUPU!

Iako su već odavno porasli, za nas će uvel biti oni isti mali pilići koji su u našem klub i pod našim patronatom napravili prve fudbalske korake. Na proslavi petnaestogodišnjice bili su prisutni skoro svi članovi generacije koja je svoj put nastavila da krči u različitim zemunskim klubovima. Pored nagrada od strane kluba, najveća im je bila aplauz mlađih drugara i roditelja. Još jednom, ali sigurno ne poslednji put su se osetili kao deo naše porodice. Draga deco, hvala što ste se odazvali našem pozivu. Uramite zahvalnice, istaknite medalje, ali ne zaboravite jedno – UVEK SMO SA VAMA!

Želimo da iskažemo veliku zahvalnost svakom detetu na ljubavi, roditeljima na trudu, trenerima na posvećenosti, entuzijazmu, brizi, želji… Bez svih vas zajedno ne bismo bili ovo što smo sada – MESTO KOJE OKUPLJA PREKO 100 SREĆNIH DEČAKA I DEVOJČICA!

Za kraj…

Sijaće naša zvezda još dugo na fudbalskom nebu.
Tradiciju zabave kroz fudbal nećemo prekinuti.
Ambiciozno ćemo raditi i truditi se još više.
Rađaće se i odgajaće se novi, mali fudbaleri.

Zahvalni smo Bogu na svemu što imamo!
Energija i ljubav biće naš zaštitni znak.
Motivacije nam, kao i uvek, neće nedostajati.
Uspeh će nam biti dečiji osmesi i sreća.
Nećemo odustati od ostvarenja snova!

Mi smo totalno drugačiji od drugih! Mi smo STAR ZEMUN!!!

Sreća je svaki trenutak koji provedete sa porodicom!
Call Now Button